Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επετειακή έκδοση για το Toyota GT86

Ελλάδα 12:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Επετειακή έκδοση για το Toyota GT86

ΝΕΑ

Επετειακή έκδοση για το Toyota GT86

ΝΕΑ

H ιαπωνική φίρμα παρουσιάζει μια νέα επετειακή έκδοση για το Toyota GT86, με την οποία τονίζει ακόμη περισσότερο τον σπορτίφ χαρακτήρα του κουπέ μοντέλου της.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Η συγκεκριμένη έκδοση φέρει τον κωδικό «860 Special Edition» και θα εξοπλίσει έναν περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Έτσι, η Toyota θα κατασκευάσει 860 GT86 αυτής της έκδοσης σε πορτοκαλί χρώμα και άλλα τόσα σε λευκό. Όπως μπορούμε να δούμε και από τις σχετικές φωτογραφίες, το επετειακό ιαπωνικό κουπέ έχει δύο μαύρες λωρίδες που διατρέχουν το πάνω μέρος του αμαξώματος, καθρέπτες & αεροτομή σε μαύρη απόχρωση και νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου.

Στο εσωτερικό τώρα, η Toyota έχει προσθέσει κάποιες λεπτομέρειες πορτοκαλί χρώματος σε καθίσματα, επενδύσεις θυρών, ταμπλό κα.  Προς το παρόν η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει αν η έκδοση «860 Special Edition» θα λανσαριστεί στην Ευρώπη. Θυμίζουμε ότι πρόσφατα το Toyota GT86 ανανεώθηκε αισθητικά (με κάποιες αναβαθμίσεις σε αναρτήσεις, τιμόνι & κιβώτιο), ενώ κάτω από το καπό του παραμένει ο 2λιτρος ατμοσφαιρικός boxer κινητήρας των 200 ίππων.

Advertisement
Advertisement