Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επετειακή Chevrolet Camaro για τα 50 χρόνια Hot Wheels

Ελλάδα 18:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επετειακή Chevrolet Camaro για τα 50 χρόνια Hot Wheels

ΝΕΑ

Επετειακή Chevrolet Camaro για τα 50 χρόνια Hot Wheels

ΝΕΑ

H Chevrolet αποκάλυψε μια ειδική έκδοση της Camaro που είναι αφιερωμένη στην 50η επέτειο της Hot Wheels και η οποία θα συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των εκθεμάτων της εταιρίας στην προσεχή έκθεση SEMA.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Οι πωλήσεις της επετειακής Camaro, που θα είναι διαθέσιμη τόσο με κουπέ όσο και με κάμπριο αμάξωμα, θα ξεκινήσουν την επόμενη χρονιά. Η βασική διαφοροποίηση από τις απλές Camaro αφορά την υιοθέτηση ενός στυλιστικού πακέτου με πιο χαρακτηριστικό στοιχείο την ειδική πορτοκαλί απόχρωση της βαφής που αποτελεί σήμα κατατεθέν της Hot Wheels, καθώς και τις διακοσμητικές λωρίδες σε όλο το μήκος του αυτοκινήτου. Ο εξοπλισμός του πακέτου περιλαμβάνει επίσης δαγκάνες βαμμένες στην ίδια πορτοκαλί απόχρωση, σκουρόχρωμα πίσω φώτα,  λεπτομέρειες χρωμίου στην εισαγωγή αέρα, επετειακά σήματα στα εμπρός φτερά καθώς και σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών.

Chevy-Camaro-Hot-Wheels-harpi640

Advertisement
Advertisement

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν αντίστοιχες πινελιές και στο εσωτερικό όπου το πορτοκαλί έχει υιοθετηθεί σε αρκετές λεπτομέρειες του διάκοσμου αλλά και στις επενδύσεις ενώ ένα ειδικό σήμα για τα 50 χρόνια της Hot Wheels είναι τοποθετημένο στο κέντρο του τιμονιού.

Chevy-Camaro-Hot-Wheels-harpi640_1

Σε δήλωση του ο αντιπρόεδρος της Hot Wheels σημειώνει: «Την δεκαετία του ’60 η Hot Wheels στο χώρο των μινιατούρων αυτοκινήτων και η Camaro στο χώρο των αυτοκινήτων επιδόσεων άνοιξαν ένα νέο κεφάλαιο σε επίπεδο σχεδιασμού και δυναμισμού. Είμαστε ενθουσιασμένοι που οι οπαδοί μας μπορούν να απολαύσουν ένα αυτοκίνητο με στοιχεία και από τους δύο κόσμους».

Advertisement