Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επετειακά μοντέλα για τη Morgan

Ελλάδα 1:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επετειακά μοντέλα για τη Morgan

ΝΕΑ

Επετειακά μοντέλα για τη Morgan

ΝΕΑ

Η μικρή βρετανική εταιρεία Morgan συμπληρώνει την επόμενη χρονιά 110 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Θέλοντας να τιμήσει την συγκεκριμένη επέτειο, η εταιρεία λανσάρει μία ειδική σειρά, την «110 Anniversary», που διατίθεται στα μοντέλα 3 Wheeler, Plus 4 και Roadster.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Τα βασικά χαρακτηριστικά των επετειακών εκδόσεων εντοπίζονται στη χρωματική παλέτα και στα μοναδικά λογότυπα. Πιο συγκεκριμένα, δύο θα είναι τα διαθέσιμα χρώματα, τα «Classic Range» και «Metallic Range», που έχουν επιλεχθεί από το σχεδιαστικό κέντρο της Morgan και αντικατοπτρίζουν μερικά από τα πιο δημοφιλή χρώματα στην ιστορία της εταιρείας, όπως και από τα πιο αγαπημένα για την σχεδιαστική ομάδα.

78a0f86f-2019-morgan-110th-anniversary-models-7-chariatis-530

Άλλα στοιχεία διαφοροποίησης αποτελούν η δερμάτινη επιφάνεια που βρίσκεται στο εμπρός καπό, η σπορ προδιαγραφών εξάτμιση και το αναβαθμισμένο εσωτερικό, στο οποίο την παράσταση κλέβει το ξύλινo ή δερμάτινο τιμόνι Moto-Lita και τα ανασχεδιασμένα καθίσματα, για τα μοντέλα Plus 4 και Roadster. Επίσης, δεν λείπουν τα κεντημένα λογότυπα στα προσκέφαλα των καθισμάτων. Όσο για το τρίτροχο μοντέλο 3 Wheeler, οι διαφορές εντοπίζονται στα νέα δερμάτινα καθίσματα, στις επενδύσεις με ύφασμα mohair και στις βαμμένες σε μαύρο χρώμα εξατμίσεις. Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές των παραπάνω εκδόσεων, θα πρέπει να υπολογίζουν €45.000 για το 3 Wheeler, €51.000 για το Plus 4 και €70.000 για το Roadster.

Advertisement

67f64b89-2019-morgan-110th-anniversary-models-8-chariatis-640