Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εντυπωσιακή βελτίωση για το Honda NSX

Ελλάδα 20:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εντυπωσιακή βελτίωση για το Honda NSX

ΝΕΑ

Εντυπωσιακή βελτίωση για το Honda NSX

ΝΕΑ

Η ιαπωνική εταιρεία βελτιώσεων Liberty Walk, πραγματικά μεταμορφώνει το Honda NSX, χάρη στο ακραίο αεροδυναμικό πακέτο που το συνοδεύει. Μάλιστα, σε συνδυασμό με τον ιδιαίτερο χρωματισμό, το συγκεκριμένο supercar μοιάζει εντελώς «αλλόκοτο».

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Η αυτοκινητιστική κουλτούρα στην Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου είναι σίγουρα διαφορετική και μοναδική. Αυτό αποδεικνύεται και στην περίπτωση που η Liberty Walk, στο τελευταίο project της, οι μηχανικοί της έπιασαν στα χέρια τους το νέο Honda NSX. Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν στην ιχθυόσκαλα του Τόκιο, το NSX φορά ένα body kit που εκτός των νέων προφυλακτήρων, των πλαϊνών ποδιών, των εμπρός spoiler και της τεράστιας πίσω αεροτομής, διαθέτει και φαρδύτερα μετατρόχια.

lbwlk-forgiato-nsx-2-copy-chariatis-530

 

Advertisement

Το ιαπωνικό μοντέλο κυριολεκτικά γλύφει την άσφαλτο, καθώς είναι εφοδιασμένο με αερανάρτηση, ενώ μοναδικής σχεδίασης είναι οι βαμμένοι σε μαύρο ματ χρώμα τροχοί ελαφρού κράματος Maglia ECL της Forgiato. Εκτός των παραπάνω, η ιαπωνική φίρμα δεν έχει ανακοινώσει κάποια αλλαγή στα μηχανικά μέρη. Κάτω από το καπό υπάρχει ο V6 twin-turbo κινητήρας των 3,5 λίτρων, που συνδυάζεται με τρία ηλεκτρικά μοτέρ, με συνολική απόδοση 580 ίππων.

lbwlk-forgiato-nsx-3-copy-chariatis-640

Advertisement

Τα παραπάνω συνδυάζονται με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 9 σχέσεων και τετρακίνηση, χαρίζοντας εξαιρετικές επιδόσεις (0-100 km/h σε 3,0 δευτ., τελική ταχύτητα 310 km/h).