Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εντυπωσιακή βελτίωση για το νέο Suzuki Jimny

Ελλάδα 9:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εντυπωσιακή βελτίωση για το νέο Suzuki Jimny

ΝΕΑ

Εντυπωσιακή βελτίωση για το νέο Suzuki Jimny

ΝΕΑ

Μπορεί η Suzuki μόλις πριν λίγο διάστημα να αποκάλυψε τη νέα γενιά του Suzuki Jimny, όπως η ιαπωνική βελτιωτική Liberty Walk έχει έτοιμη ήδη την πρώτη πρόταση βελτίωσης για το ιαπωνικό 4Χ4. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η πρόταση της Liberty Walk ενσωματώνει μάλιστα στο Jimny το bodykit που έχει ετοιμάσει η εταιρεία για ένα ακόμη 4Χ4, το οποίο όμως έχει σαφώς μεγαλύτερες διαστάσεις από το μοντέλο της Suzuki, τη Mercedes G-Class (κάτω φωτό).

Ειδικότερα, στο εμπρόσθιο μέρος του Jimny συναντούμε έναν νέο τονισμένο προφυλακτήρα με μεγάλες εισαγωγές στα πλαϊνά του και LED φώτα ημέρας, αλλά και μια νέα μαύρη ποδιά ακριβώς από κάτω του με ειδικό γάντζο πρόσδεσης.

Αλλαγμένο και κατασκευασμένο από ανθρακονήματα είναι το καπό, ενώ στο πλάι συναντούμε τα περίφημα πριτσινωτά «φτερά» της Liberty Walk για τους θόλους των τροχών, σε μαύρο χρώμα. Εντύπωση προκαλεί η νέα οροφή με έξτρα προβολείς ομίχλης και διάφορα αεροδυναμικά βοηθήματα, με τις αλλαγές να ολοκληρώνουν οι θηριώδεις τροχοί με σκουρόχρωμες ζάντες.

Advertisement
Advertisement

Προς το παρόν η Liberty Walk δεν δίνει στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία για το bodykit του Jimny, αφού η εικόνα που δημοσιεύουμε ανέβηκε στο Instagram του ιδρυτή της εταιρείας Wataru Kato. Ωστόσο, η βελτίωση είναι ήδη διαθέσιμη για προ-παραγγελία στην Ιαπωνία, με τις επίσημες τιμές να αναμένεται να δημοσιευθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

liberty-walk-g-class