Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εντυπωσιακή η νέα Pagani Huayra Roadster

Ελλάδα 10:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εντυπωσιακή η νέα Pagani Huayra Roadster

ΝΕΑ

Εντυπωσιακή η νέα Pagani Huayra Roadster

ΝΕΑ

Η Pagani παρουσιάζει την roadster έκδοση της Huayra η οποία κοστίζει 2,28 εκατομμύρια ευρώ. Το μοντέλο θα κατασκευαστεί σε 100 μονάδες… και όλη η παραγωγή του έχει ήδη πουληθεί!

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Το ιταλικό supercar θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στην έκθεση της Γενεύης και όπως μπορούμε να δούμε από τις φωτογραφίες βασίζεται στην κουπέ έκδοση της Pagani Huayra. Στην οροφή, η Pagani προσφέρει δύο διαφορετικές επιλογές, μια φτιαγμένη από carbon με γυαλί στο κέντρο της και μια με ύφασμα και carbon, που αποθηκεύεται μέσα στο αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Για την κατασκευή του μοντέλου έχει γίνει χρησιμοποιηθεί carbon ώστε να διατηρηθεί το βάρος σε χαμηλά επίπεδα και να αυξηθεί παράλληλα η ακαμψία του αμαξώματος.  Παράλληλα, έχουν γίνει αλλαγές σε ανάρτηση & φρένα (νέα carbon κεραμικά φρένα της Brembo με 6πίστονες δαγκάνες εμπρός και 4πίστονες πίσω), ενώ έχουν τοποθετηθεί ειδικά ελαστικά από την Pirelli. Για την κίνηση του μοντέλου φροντίζει ο γνωστός 6λιτρος V12 βενζινοκινητήρας της AMG, με ισχύ 764 ίππων και ροπή 1.000 Nm.