Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εντατικές δοκιμές για το νέο Insignia

Ελλάδα 3:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εντατικές δοκιμές για το νέο Insignia

ΝΕΑ

Εντατικές δοκιμές για το νέο Insignia

ΝΕΑ

Παράλληλα με το λανσάρισμα του νέου Astra, στην Opel ασχολούνται αυτή την περίοδο με την εξέλιξη της δεύτερης γενιάς του Insignia. Το μεσαίο οικογενειακό μοντέλο υποβάλλεται στις καθιερωμένες δοκιμές πριν φθάσει στις εκθέσεις της γερμανικής μάρκας, κάτι που προγραμματίζεται να γίνει εντός του 2016.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Η ολλανδική ιστοσελίδα δημοσίευσε φωτογραφίες του νέου Insignia, το οποίο δεν μας αποκαλύπτει λεπτομέρειες της εμφάνισής του λόγω του καμουφλάζ. Θα δανείζεται πάντως πολλά στοιχεία από το εικονιζόμενο πρωτότυπο Monza, με το εμπρός μέρος να «μαρτυρά» τη συγγένεια με το νέο Astra. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί από την Opel στον περιορισμό του βάρους, προκειμένου το νέο Insignia να είναι βελτιωμένο σε επιδόσεις, κατανάλωση και οδική συμπεριφορά.

Advertisement
Advertisement

Ο εξοπλισμός θα περιλαμβάνει ό,τι καλύτερο διαθέτει η Opel αυτή τη στιγμή, όπως τα φώτα LED Matrix, τα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, το σύστημα πολυμέσων IntelliLink που είναι συμβατό τόσο με το Android Auto όσο και με το Apple CarPlay.

Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει γνωστά σύνολα όπως τον 1.4 Ecotec με 150 PS, τους νέους 1.6 diesel με 120 και 136 ίππους, ενώ είναι πιθανό να δούμε και τον 1.0 turbo, ως απάντηση στον EcoBoost του Mondeo. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Opel ετοιμάζει πιο ισχυρή έκδοση του συγκεκριμένου τρικύλινδρου κινητήρα, προκειμένου να ανταπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις.