Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εντατικές δοκιμές για το ηλεκτρικό Fiat 500e

Ελλάδα 13:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εντατικές δοκιμές για το ηλεκτρικό Fiat 500e

ΝΕΑ

Εντατικές δοκιμές για το ηλεκτρικό Fiat 500e

ΝΕΑ

Ο κατασκοπευτικός φακός συνέλαβε ένα από τα πρωτότυπα εξέλιξης του νέου ηλεκτρικού Fiat 500e που αναμένουμε μέσα στο 2020.

Advertisement
Advertisement

Το πρωτότυπο του νέου Fiat 500 με το ιδιαίτερα έντονο καμουφλάζ εντοπίστηκε να δοκιμάζεται στη Γερμανία. Όπως βλέπετε δεν είναι δυνατό να διακρίνουμε τις αισθητικές αλλαγές που πιθανά θα υπάρχουν στο εμπρός και πίσω μέρος. Όμως φαίνεται πως η θύρα φόρτισης φιλοξενείται στο ίδιο σημείο που στα μοντέλα με θερμικούς κινητήρες βρίσκουμε την τάπα καυσίμου.

Αυτό που κεντρίζει ωστόσο την προσοχή είναι το εσωτερικό ενός από τα τρία πρωτότυπα που εντοπίστηκαν. Συγκεκριμένα στο κάτω μέρος της κεντρικής κονσόλας υπάρχει ένας περιστροφικός διακόπτης, αντίστοιχος με αυτόν της Jaguar, με ορισμένα κουμπιά γύρω του. Αυτό που προκαλεί εντύπωση πως σε δύο από αυτά αναγράφονται οι ενδείξεις 4WD High και 4WD Auto, πράγμα που μας κάνει να πιστεύουμε πως η Fiat εξελίσσει και τετρακίνητη έκδοση του 500e η οποία πιθανότατα θα έχει δύο ηλεκτροκινητήρες.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο στο ταμπλό διακρίνονται και άλλοι διακόπτες όπως αυτός του συστήματος Start/Stop ο οποίος δεν έχει κανένα νόημα ύπαρξης σε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Υπάρχει επομένως το ενδεχόμενο αρκετοί από τους διακόπτες που φαίνονται στη φωτογραφία απλά να μην έχουν καμία λειτουργία. Από την άλλη πλευρά ο πίνακας οργάνων όπως και το τιμόνι που διακρίνεται διαφέρουν από αυτά του σημερινού 500 και ίσως μας δίνουν μια ιδέα για το πώς θα είναι το νέο 500. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το ηλεκτρικό 500ράκι θα ξεκινήσει να παράγεται το 2020 στο εργοστάσιο Mirafiori με την Fiat να υπολογίζει την ετήσια παραγωγή του μοντέλου στις 80.000 μονάδες.

 

Advertisement