Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εντατικές δοκιμές για το νέο Seat Leon

Ελλάδα 16:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εντατικές δοκιμές για το νέο Seat Leon

ΝΕΑ

Εντατικές δοκιμές για το νέο Seat Leon

ΝΕΑ

Η αντικατάσταση του Seat Leon αναμένεται μέσα στο 2019 και ο κατασκοπευτικός φακός συνέλαβε ένα από τα πρωτότυπα δοκιμών του νέου μικρομεσαίου χάτσμπακ.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Φαίνεται πως η Seat δεν είναι διατεθειμένη να αποκαλύψει το παραμικρό μυστικό ή λεπτομέρεια για το νέο Leon καθώς τα αυτοκίνητα δοκιμών είναι καλυμμένα με έντονο καμουφλάζ. Ωστόσο η τέταρτη γενιά αναμένεται να λανσάρει και τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Seat, ειδικά σε ότι αφορά το εμπρός μέρος των αυτοκινήτων της.

Το εμπρός μέρος πιθανότατα θα έχει επιρροές από το νέο Tarraco, γεγονός που σημαίνει πως σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο η μάσκα στο νέο Leon θα είναι πιο κάθετη και τοποθετημένη χαμηλότερα στον προφυλακτήρα. Αντίστοιχα τα φώτα θα είναι πιο στενά και θα έχουν μεγαλύτερη γωνία στο σημείο που θα συναντούν τη μάσκα. Στο πίσω μέρος φαίνεται πως το τελείωμα του αυτοκινήτου θα έχει μια ελαφρά τονισμένη καμπυλότητα ενώ αρκετά παχιά είναι και η πίσω κολώνα.

seat-leon-00156787654harpi640

Advertisement
Advertisement

Το νέο Leon θα συνεχίσει να βασίζεται στην πλατφόρμα MQB όμως θα έχει ελαφρώς μεγαλύτερο μεταξόνιο από τον προκάτοχό του. Τα βασικά κινητήρια σύνολα θα είναι οι 1.0 και 1.5 TSI καθώς και ο 1.6 TDI ενώ το 2020 αναμένεται να προστεθεί στην γκάμα και μια plug-in υβριδική έκδοση με ηλεκτρική αυτονομία 50 χιλιομέτρων.

seat-leon-00156787654harpi640_1