Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ενσωματώνει στα μοντέλα της το Android Auto η Seat

Ελλάδα 14:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ενσωματώνει στα μοντέλα της το Android Auto η Seat

ΝΕΑ

Ενσωματώνει στα μοντέλα της το Android Auto η Seat

ΝΕΑ

Με στόχο την ανάπτυξη των εντός καμπίνας παροχών στους ιδιοκτήτες μοντέλων της, η Seat προχώρησε σε συνεργασία με την Open Automotive Alliance.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

H ισπανική μάρκα αποτελεί πια μέρος μίας ένωσης από ισχυρές εταιρείες τεχνολογίας που εργάζονται για την χρήση των Android smartphones και tablets στα αυτοκίνητα. Με την ενσωμάτωση του Android, η Seat εξοπλίζει τα οχήματα της με απαιτούμενες τη σύγχρονη εποχή τεχνολογίες και βελτιστοποιημένες εφαρμογές.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για την συνεργασία της με την Open Automotive Alliance. Η επέκταση της λειτουργικότητας των προϊόντων infotainment με τη χρήση του Android στα αυτοκίνητα μας, είναι το τέλειο παράδειγμα “technology to enjoy”», είπε σχετικά ο Dietmar Peters, επικεφαλής ηλεκτρικής και ηλεκτρονικής εξέλιξης στην ιβηρική εταιρεία.

Advertisement
Advertisement

Όσο για την Open Automotive Alliance (ΟΑΑ), είναι μία ένωση από μεγάλα ονόματα εταιρειών τεχνολογίας και κατασκευής οχημάτων με κοινό στόχο την χρήση Android στα αυτοκίνητα. Η OAA ορίζει το Android Auto interface ως την βάση για την ενσωμάτωση on-board συσκευών Android. Θεωρείται το επόμενο βήμα στον τομέα της συνδεσιμότητας, αφού συνδέει τα smartphones ή τα tablets με τα συστήματα infotainment του αυτοκινήτου για ένα γρήγορο και απλό τρόπο παρουσίασης των περιεχομένων των smartphones των οδηγών, ενώ παράλληλα μειώνει την πιθανότητα απόσπασης της προσοχής του οδηγού από την οδήγηση.