Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Jeep χωρίς κανένα άγχος!

Ελλάδα 18:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Jeep χωρίς κανένα άγχος!

ΝΕΑ

Jeep χωρίς κανένα άγχος!

ΝΕΑ

Ένας από τους παράγοντες που σίγουρα παίζουν το ρόλο τους όταν εξετάζουμε την απόκτηση ενός αυτοκινήτου, είναι η αξία μεταπώλησής του – ειδικά με τις ρευστές συνθήκες στην ελληνική αγορά.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Όμως η Jeep έρχεται να αφαιρέσει το οικονομικό άγχος από την απόκτηση αυτοκινήτου, χάρη στο πρόγραμμα «Jeep Value», με οποίο κάθε νέος ιδιοκτήτης μοντέλου της μάρκας, μπορεί από τώρα να γνωρίζει την αξία μεταπώλησης του αυτοκινήτου του καθώς η Jeep εγγυάται την επαναγορά του, σε διάστημα 5 ετών και σε προσυμφωνημένη τιμή!

Η Lancia Jeep Hellas και ο Όμιλος Συγγελίδη λοιπόν, επιβεβαιώνοντας την προστιθέμενη και διαχρονική αξία της ιστορικής αμερικανικής φίρμας,  εγγυώνται τα παραπάνω για διάστημα πέντε ετών από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας, σε περίπτωση που οι πελάτες θέλουν απλά να τα επιστρέψουν ή να τα ανταλλάξουν με κάποιο άλλο μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Το Jeep Value προσφέρεται άσχετα από τον τρόπο αγοράς του αυτοκινήτου (μετρητά ή χρηματοδότηση) και εξασφαλίζει στον κάτοχο, τιμή επαναγοράς που ξεπερνά κατά πολύ τον μέσο όρο που ισχύει σήμερα στο ελεύθερο εμπόριο.  Έτσι ο κάτοχός του χαίρει της επιπρόσθετης εξασφάλισης ότι ανά πάσα στιγμή και για μία 5ετία, μπορεί να το επιστρέψει και η Jeep θα το αγοράσει στην τιμή και με τους όρους που συμφωνήθηκαν κατά την πώλησή του. Είναι δε το μόνο πρόγραμμα που επιστρέφει μετρητά στον ιδιοκτήτη.

Jeep Value Logo_B&W-640tall

Επιπρόσθετα με το πρόγραμμα αυτό, το Jeep Renegade που αναδείχθηκε «Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016», μπορεί να αποκτηθεί, μέσω νέων χρηματοδοτικών προγραμμάτων, από 19.900€, με μόλις 177 ευρώ το μήνα. Τα νέα αυτά προγράμματα είναι ευέλικτα και προσωποποιούνται ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε αγοραστή. Το πρόγραμμα Jeep Value ισχύει για άμεσα και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Advertisement