Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εγγυημένα μεταχειρισμένα από την Audi

Ελλάδα 9:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εγγυημένα μεταχειρισμένα από την Audi

ΝΕΑ

Εγγυημένα μεταχειρισμένα από την Audi

ΝΕΑ

Η κορυφαία ποιότητα και η υψηλή τεχνολογία της Audi, στο εγγυημένο μεταχειρισμένο μοντέλο της εταιρείας που επιθυμείτε με σημαντικά προνόμια αγοράς.

Advertisement
Advertisement

Είτε αναζητάτε το sport χαρακτήρα ενός Hatchback, την άνεση ενός Sedan ή την πρακτικότητα ενός SUV, κάποιο μεταχειρισμένο Audi Αpproved :plus είναι εδώ αποκλειστικά για εσάς. Με το πρόγραμμα Audi Αpproved :plus μπορείτε να κάνετε δικό σας το Audi που επιθυμείτε πιο εύκολα από ποτέ. Η κορυφαία ποιότητα, η υψηλή τεχνολογία της Audi και τα σημαντικά προνόμια αγοράς, εγγυώνται ότι δεν υπάρχει ασφαλέστερος τρόπος να αποκτήσετε ένα premium μεταχειρισμένο Audi.

Advertisement
Advertisement

Επιλέγοντας από μια μεγάλη γκάμα διαθέσιμων μοντέλων μέσω του δικτύου Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Ηράκλειο, Χανιά, Ιωάννινα και Καλαμάτα, μπορείτε να είστε σίγουροι πως η επιλογή που κάνετε είναι εγγυημένη και έχετε την εξασφάλιση του δικτύου των Επίσημων Εμπόρων της κορυφαίας premium Γερμανικής μάρκας. Με το πρόγραμμα Audi Αpproved :plus, αποκτάτε πιο εύκολα από ποτέ το μοντέλο της Audi που επιθυμείτε πιο εύκολα από ποτέ και με σημαντικά προνόμια να συνοδεύουν την επιλογή σας.

Τα μοντέλα που διατίθενται μέσω του προγράμματος Audi Αpproved :plus, έχουν ηλικία έως 7 έτη και διανυθέντα έως 120.000 χιλιόμετρα. Προσφέρονται μετά από τεχνικό έλεγχο 110 σημείων και συνοδεύονται από εγγύηση καλή λειτουργίας και κινητικότητας. Για την αγορά τους, μέσω του προγράμματος Audi Αpproved :plus ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να χρηματοδοτηθεί, να ασφαλίσει το αυτοκίνητό του αλλά και να τοποθετήσει έξτρα εργοστασιακό εξοπλισμό όπου είναι αυτό εφικτό. Εκτός όλων των παραπάνω, αγοράζοντας ένα αυτοκίνητο μέσω του προγράμματος Audi Αpproved :plus, ο κάτοχος διατηρεί και το προνόμιο της ανταλλαγής του αυτοκινήτου, όταν θελήσει να το αντικαταστήσει με κάποιο άλλο.

Advertisement

Συνοψίζοντας, με το Audi Αpproved :plus, το αυτοκίνητο που επιθυμείτε γίνεται δικό σας με τις καλύτερες προϋποθέσεις και φυσικά με όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις από την αντιπροσωπεία της Audi. Τα προνόμια που εξασφαλίζει κάποιος με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, καθιστούν την επιλογή μέσα από τα διαθέσιμα ποιοτικά μεταχειρισμένα της Audi, μονόδρομο για όποιον θέλει την καλύτερη περίπτωση αγοράς για κάποιο από τα μοντέλα με της καλύτερης premium μάρκας.

Advertisement

Δείτε εδώ το σύνολο των διαθέσιμων αυτοκινήτων από την Audi

 

Advertisement