Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ενδείξεις απόπειρας δολιοφθοράς σε εξετάσεις υποψηφίων οδηγών

Ελλάδα 6:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ενδείξεις απόπειρας δολιοφθοράς σε εξετάσεις υποψηφίων οδηγών

ΝΕΑ

Ενδείξεις απόπειρας δολιοφθοράς σε εξετάσεις υποψηφίων οδηγών

ΝΕΑ

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός θα αποσταλεί για εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Advertisement
Advertisement

Ενδείξεις προσπάθειας δολιοφθοράς της εξεταστικής διαδικασίας για τη χορήγηση αδειών οδήγησης διαπίστωσαν τα στελέχη στην Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα Αθηνών. Ειδικότερα τα στελέχη της Διεύθυνσης Μεταφορών ανακάλυψαν σακίδιο με συστήματα εκπομπής ήχου (6 πομποδέκτες), που πιθανότατα λειτουργούσε ως βοήθημα προς εξεταζόμενο/ους, εντοπίστηκε στην Περιφερειακή Ενότητα του Βορείου Τομέα Αθηνών κατά τη διάρκεια της  εξέτασης υποψηφίων οδηγών.

Σύμφωνα με την Περιφέρεια Αττικής, επί τόπου κλήθηκαν το αρμόδιο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής, λαμβάνοντας τις σχετικές καταθέσεις, καθώς και τον τεχνολογικό εξοπλισμό, ο οποίος και θα αποσταλεί προς εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Advertisement
Advertisement

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ενημερώθηκε άμεσα από την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, ενώ στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας του Βορείου Τομέα Αθηνών βρέθηκε και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφέρειας, Ηλίας Δόλγυρας.

Για το περιστατικό, ο κ. Πατούλης, δήλωσε τα εξής: «Η οδική ασφάλεια είναι ύψιστη προτεραιότητα για την διοίκησή μας. Θα είμαστε αμείλικτοι μπροστά σε κάθε συμβάν που θέτει σε αμφισβήτηση την εμπιστοσύνη του πολίτη απέναντι στη δημόσια Διοίκηση και σε ζητήματα υψίστης σημασίας που σχετίζονται με την ασφάλειά του. Η αποκάλυψη της σημερινής προσπάθειας δολιοφθοράς αποτελεί δείγμα της αποφασιστικότητάς μας να πατάξουμε κάθε περιστατικό παρανομίας ή κάθε κύκλωμα που παρεισφρύει διαταράσσοντας την ομαλή διαδικασία έκδοσης αδειών οδήγησης. Το θέμα βρίσκεται πλέον στις Εισαγγελικές Αρχές. Βρισκόμαστε στη διάθεσή τους για παροχή κάθε διευκόλυνσης στο έργο τους».

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Τι εξετάζεται για το Τέλος Ταξινόμησης σε υβριδικά και plug-in μοντέλα

Advertisement

Αναβλήθηκε η εφαρμογή του WLTP – Πότε θα ισχύσει

Ο επιτήδειος έμπορος της Θήβας άνοιξε καταστήματα σε Αθήνα και Χαλκίδα!