Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έναρξη παραγωγής για το ανανεωμένο Zafira

Ελλάδα 14:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έναρξη παραγωγής για το ανανεωμένο Zafira

ΝΕΑ

Έναρξη παραγωγής για το ανανεωμένο Zafira

ΝΕΑ

Στο κεντρικό εργοστάσιο της Opel στο Ρούσελσαϊμ, παρουσία του Προέδρου της εταιρείας, Karl-Thomas Neumann, άρχισε η κατασκευή της ανανεωμένης έκδοσης του μεσαίου πολυμορφικού. Το πρώτο Zafira που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής ήταν βαμμένο σε κόκκινο χρώμα, έφερε το πακέτο OPC Line και πλούσιο εξοπλισμό, με συστήματα όπως έξυπνα φώτα AFL LED και ρυθμιζόμενο cruise control.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Τα φωτιστικά σώματα που ενώνονται με τη μάσκα μαρτυρούν τη συγγένεια του Zafira με το νέο Astra. Το μήκους 4,65 m. μεσαίο πολυμορφικό μπορεί να φιλοξενήσει έως 7 επιβάτες. Με 5θέσια διαμόρφωση, ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 710 lt, υπεραρκετό δηλαδή για τις μεταφορικές ανάγκες ακόμη και μίας ελληνικής οικογένειας. Ολικά επανασχεδιασμένο είναι το εσωτερικό, με νέο τιμόνι, πίνακα οργάνων και σύστημα πολυμέσων (με οθόνη αφής 7 ιντσών) που στέλνει στην… απόσυρση την προηγούμενη κονσόλα με τα δεκάδες κουμπάκια-γρίφο.

Advertisement
Advertisement

Από το 1999 – όταν λανσαρίστηκε – μέχρι σήμερα το Zafira μετρά 2,7 εκατ. πωλήσεις. Οι πρώτες παραδόσεις του ανανεωμένου μοντέλου έχει προγραμματιστεί να γίνουν το Σεπτέμβριο. Η γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει τα γνωστά σύνολα βενζίνης, diesel αλλά και εκδόσεις LPG με υγραέριο και CNG με φυσικό αέριο.