Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα VW Beetle με κινητήρα Subaru J20 (vid)

Ελλάδα 20:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένα VW Beetle με κινητήρα Subaru J20 (vid)

ΝΕΑ

Ένα VW Beetle με κινητήρα Subaru J20 (vid)

ΝΕΑ

Πως θα σας φαινόταν ένας κλασσικός Σκαραβαίος με μοτέρ από Subaru Impreza; Αν μη τι άλλο το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Advertisement
Advertisement

Έχοντας ως στόχο να δημιουργήσει μία μοναδική έκδοση του VW Beetle, ο Νοτιοαφρικανός ιδιοκτήτης του αποφάσισε να ασχοληθεί με την συγκεκριμένη μετατροπή πολύ σοβαρά. Ξεκινώντας από τον κινητήρα, επέλεξε το δίλιτρο μπόξερ κινητήρα της Subaru, με κωδικό J20, ο οποίος τοποθετείται στα Impreza και Legacy. Για να δώσει ακόμα μεγαλύτερη ισχύ, τοποθέτησε έναν μεγαλύτερης χωρητικότητας υπερτροφοδότη, ενώ δεν παρέλειψε να αλλάξει τα μπεκ, την πολλαπλή εισαγωγής και την εξάτμιση.

Advertisement
Advertisement

Αποτέλεσμα η ισχύς του να ξεπερνά τους 380 ίππους. Παράλληλα, βελτίωσε τα φρένα, τοποθετώντας εμπρός δισκόφρενα από την BMW, ενώ αλλαγές υπήρξαν και στην ανάρτηση, με την ύπαρξη χειροποίητων ρυθμιζόμενων αμορτισέρ coil-over. Κοιτώντας το εσωτερικό του ιδιαίτερου αυτού Σκαραβαίου, είναι εύκολο να διαπιστώσει κανείς τα αγωνιστικά καθίσματα, το roll cage, καθώς και τις τοποθετημένες στα πίσω παράθυρα εισαγωγές αέρα του intercooler.

Τέλος, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, η όλη ανακατασκευή διήρκεσε σχεδόν μία ολόκληρη δεκαετία. Στο παρακάτω βίντεο παρακολουθούμε εν συντομία το χρονικό της μεταμόρφωσης του εικονικού μοντέλου της VW.

Advertisement