Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Ένα smart EQ fortwo σε ματ απόχρωση

Ελλάδα 15:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα smart EQ fortwo σε ματ απόχρωση

Mobility

Ένα smart EQ fortwo σε ματ απόχρωση

Mobility

Η smart μας παρουσιάζει μία νέα έκδοση του λιλιπούτειου fortwo, στην οποία κυριαρχεί ο πλούσιος εξοπλισμός.

Advertisement
Advertisement

Η γκάμα των μοντέλων smart, ανάμεσά τους και η ηλεκτρική έκδοση ΕQ, ανανεώθηκε πριν από μερικούς μήνες, ενώ παράλληλα παρουσιάστηκε και μία νέα έκδοση, η bluedawn, η οποία αν μη τι άλλο διαθέτει εντυπωσιακή εμφάνιση.

Βασικό χαρακτηριστικό του εν λόγω μοντέλου είναι η εξωτερική βαφή του αμαξώματος, σε ματ μπλε απόχρωση (Blue Velvet), που συνδυάζεται με μαύρου χρώματος λεπτομέρειες σε εμπρός σπόιλερ, γρίλια, καλύμματα καθρεπτών, πίσω διαχύτη και οροφή. Φυσικά και εδώ υπάρχουν στοιχεία της Brabus, όπως οι πανέμορφες ζάντες ελαφρού κράματος των 16 ιντσών. Ο Γερμανός βελτιωτής έχει βάλει την «υπογραφή» του και στην καμπίνα και πιο συγκεκριμένα στον επιλογέα, στις πλαϊνές ποδιές και στα πατάκια.

Advertisement
Advertisement

Μιλώντας για το εσωτερικό, ο κάτοχος του smart EQ fortwo bluedawn έχει στη διάθεσή του ένα πλούσιο πακέτο εξοπλισμού, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, θερμαινόμενα καθίσματα και πανοραμική ηλιοροφή, ενώ δεν λείπει και η κάμερα οπισθοπορείας.

Φυσικά, κάτω από το αισθητικά άρτιο αμάξωμα βρίσκεται τοποθετημένος ο ηλεκτροκινητήρας των 82 ίππων και 160 Nm ροπής, που κινεί αποκλειστικά τους πίσω τροχούς και τροφοδοτείται μέσω μίας μπαταρίας με ενεργειακή απόδοση 17,2 kWh. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η μέγιστη ηλεκτρική αυτονομία φτάνει τα 130 χλμ., ενώ το μοντέλο διαθέτει δυνατότητα υποστήριξης ταχυφόρτισης έως και 22 kW.

Advertisement

To περιορισμένης παραγωγής smart EQ Blue Dawn (μόλις 400 μοντέλα) λανσάρεται ήδη σε δύο εξοπλιστικές εκδόσεις, Pulse και Prime, με τις τιμές του να ξεκινούν στην γερμανική αγορά από τις 28.920 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:
Advertisement