Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα σκάφος σετ με τη Mercedes-AMG G63

Ελλάδα 19:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα σκάφος σετ με τη Mercedes-AMG G63

ΝΕΑ

Ένα σκάφος σετ με τη Mercedes-AMG G63

ΝΕΑ

Για όλους εκείνους που τα θέλουν πραγματικά όλα, η AMG παρουσίασε σε συνεργασία με την Cigarette Racing, ένα ταχύπλοο ασορτί με την G63.

Advertisement
Advertisement

Στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι του Μαϊάμι, η AMG παρουσίασε το πιο πρόσφατο αποτέλεσμα της συνεργασίας της με την Cigarette Racing. Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο σκάφος που έχει κατασκευαστεί για να ξεχωρίζει με τις επιδόσεις αλλά και με την εμφάνισή του. Το Tirranna AMG Edition, διαθέτει 6 (!) εξωλέμβιες V8 4,6 λίτρων (η κάθε μια) της Mercury Racing, με 450 ίππους απόδοση από την κάθε μια. Συνολικά, 2.700 ίπποι είναι η απόδοση που δίνει ώθηση στο εξελιγμένο cigarette, συγκλονίζοντας τους επιβαίνοντες αλλά και όσους το βλέπουν να σκίζει τα κύματα.

Advertisement
Advertisement

Στο πλάι του ξεχωριστού αυτού σκάφους, η AMG παρέθεσε μια ασορτί πρόταση της G63. Είναι ένα μοναδικό κομμάτι που έχει το χαρακτηριστικό χρωματικό συνδυασμό του ταχύπλοου, για όσους δεν θέλουν να αποχωρίζονται την αισθητική (αλλά και τις κορυφαίες επιδόσεις) του σκάφους τους, ούτε όταν οδηγούν το αυτοκίνητό τους.