Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Mercedes Sprinter με πολύ εκδρομικό αέρα!

Ελλάδα 23:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Mercedes Sprinter με πολύ εκδρομικό αέρα!

ΝΕΑ

Ένα Mercedes Sprinter με πολύ εκδρομικό αέρα!

ΝΕΑ

Το La Strada Nova EB είναι το απόλυτο αυτοκινούμενο με βάση το Sprinter της Mercedes και προσφέρει σπιτικές ανέσεις αλλά και τη δυνατότητα να γυρίσεις πολύ ξεκούραστα όλη την Ευρώπη.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για τη νέα κορωνίδα της εταιρείας που ασχολείται με τις μετατροπές επαγγελματικών van και όχι μόνο, σε αυτοκινούμενα με ανέσεις για όσους θέλουν να κάνουν διακοπές με τους λιγότερους συμβιβασμούς σε ότι αφορά τις στάσεις αλλά και τα μέρη όπου μπορούν να διανυχτερεύσουν. Το La Strada Nova EB, υπόσχεται τις ανέσεις του σπιτιού αλλά σε συσκευασία αυτοκινήτου, με τους μεγαλύτερους χώρους που μπορεί να εξασφαλίσει κανείς, έχοντας ως βάση το Mercedes Sprinter. Αυτό που ξεχωρίζει από την πρώτη κιόλας ματιά που θα ρίξει κάποιος στο αυτοκίνητο, είναι η μονοκόμματη κατασκευή που καλύπτει το πίσω μέρος του αμαξώματος, δίνοντας περισσότερο «αέρα» στους διαθέσιμους εσωτερικούς χώρους.

Advertisement
Advertisement

Το μήκος του αμαξώματος, έχει διαμορφωθεί –με την πίσω προέκταση- στα 6.990 χιλ. (οριακά κάτω από τα 7 μέτρα), ενώ το πλάτος είναι 2.150 χιλιοστά και το ύψος μόλις κάτω από τα 3 μέτρα (2.990 χιλ.). Στο εσωτερικό του Nova EB, βρίσκουμε κουζίνα και τουαλέτα- ντουζιέρα, καθώς και δυνατότητα διαμόρφωσης μεγάλου διπλού κρεβατιού. Στο πίσω μέρος υπάρχει πολύ μεγάλος χώρος φόρτωσης για ογκώδη αντικείμενα, ενώ δεν καταργείται η δυνατότητα φιλοξενίας ποδηλάτων ή άλλων light δικύκλων.

Η τιμή του Nova EB στη Γερμανική αγορά, είναι μόλις πάνω από τα 100 χιλιάδες ευρώ (100.930€) αλλά ανάλογα με τις διαθέσεις αλλά και το πορτοφόλι του ενδιαφερόμενου, το ποσό μπορεί να εκτιναχθεί σε δυσθεώρητα ύψη. Για παράδειγμα, αξίζει να αναφερθεί πως οι επιλογές σε ότι αφορά το διάκοσμο αλλά και τα υλικά της καμπίνας, είναι 127 διαφορετικές, ενώ ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ζητήσει το Nova EB του με τετρακίνηση και όχι με τη στάνταρ μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς.

Advertisement

 

Advertisement