Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Mazda RX-7 σχεδόν καινούργιο!

Ελλάδα 19:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Mazda RX-7 σχεδόν καινούργιο!

ΝΕΑ

Ένα Mazda RX-7 σχεδόν καινούργιο!

ΝΕΑ

Αυτό που βλέπετε εδώ είναι ένα αειθαλές Mazda RX-7 του 1993 σε έντονο Vintage Red χρώμα. Έχει καλύψει μόλις 15.329 χιλιόμετρα από τη στιγμή που βγήκε από το εργοστάσιο και παρουσιάζεται σε μια εκπληκτική κατάσταση από τον οίκο Bring A Trailer όπου προσφέρεται σε δημοπρασία.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η συγκεκριμένη έκδοση είναι η Touring η οποία διαθέτει εργοστασιακούς λαμπτήρες ομίχλης, ηλιοροφή, πίσω υαλοκαθαριστήρα και ηχοσύστημα Bose Acoustic Wave. Το αυτοκίνητο λέγεται ότι είναι εντελώς “μαμά”, με τον ιδιοκτήτη να έχει αντικαταστήσει τα αρχικά ελαστικά των 25 ετών με ολοκαίνουργια λίγα χιλιόμετρα πριν. Το αμάξωμα και το χρώμα φαίνονται εντυπωσιακά, ενώ η κατάσταση του εσωτερικού προδίδει την άριστη κατάσταση, σαν καινούργιο. Η Mazda με το συγκεκριμένο σχέδιο της FD, επιβεβαίωσε πόσο μπροστά ήταν από την εποχή του. Σε συνδυασμό με την άψογη κατάσταση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, τα επίπεδα επιθυμίας χτυπούν κόκκινο.

Η ισχύς προέρχεται από το διάσημο περιστροφικό τύπου wankel κινητήρα 1,3 λίτρων 13B-REW twin-turbo που παράγει 260 ίππους και συνδυάζεται με ένα κοντό χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων. Το RX-7 άλλαξε λάδια και φίλτρο λαδιού το τελευταίο χρονικό διάστημα. Είναι σχεδόν βέβαιο πως αυτό το Mazda RX-7 θα ξεπεράσει τα 35.000 ευρώ. Το πραγματικό ερώτημα είναι όμως τι θα κάνετε με αυτό; Πρόκειται να το οδηγήσετε και να το απολαύσετε, ή θα το διατηρήσετε άθικτο σαν τους προηγούμενους ιδιοκτήτες;

Advertisement
Advertisement