Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Land Rover Discovery σε pickup έκδοση

Ελλάδα 2:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Land Rover Discovery σε pickup έκδοση

ΝΕΑ

Ένα Land Rover Discovery σε pickup έκδοση

ΝΕΑ

H μετατροπή ενός Land Rover Discovery σε αγροτικό μόνο αδιάφορη δεν είναι.

Advertisement
Advertisement

H Land Rover έχει δημιουργήσει τη φήμη της ως ένας κατασκευαστής SUV μοντέλων  διαφορετικών διαστάσεων και δυνατοτήτων, που δικαίως θεωρείται ως η εταιρεία που είναι σημείο αναφοράς για όσους αναζητούν ένα πραγματικό «εκτός δρόμου» όχημα.

Πέραν αυτού, η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία δεν ενδιαφερόταν πραγματικά να κατασκευάσει ένα pickup μοντέλο που να είναι πιο εστιασμένο στον επαγγελματία αγρότη, πέραν του προηγούμενης γενιάς Defender. Σκεπτόμενη τα παραπάνω, η μεξικάνικη εταιρεία μετατροπών VA-K Innovation παρουσιάζει ένα pickup όχημα, το οποίο βασίζεται επάνω στο Land Rover Discovery 4.

Advertisement
Advertisement

Μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή του συγκεκριμένου μοντέλου, καθώς χρησιμοποιεί πλαίσιο τύπου σκάλας, ένα στοιχείο που βοήθησε τους τεχνικούς της εταιρείας να χρησιμοποιήσουν απλές μεθόδους για να τροποποιήσουν το αμάξωμα, ενώ παράλληλα τοποθέτησαν όπου ήταν δυνατόν, αυθεντικά ανταλλακτικά της Land Rover. Όπως παρατηρούμε από τις φωτογραφίες, το αποτέλεσμα είναι ενδιαφέρον, ενώ για δωθεί και η ανάλογη δόση πολυτέλειας, ο πίσω χώρος μεταφοράς αντικειμένων έχει επενδυθεί από ξύλινο πάτωμα.

Advertisement

Η VA-K Innovation ανακοινώνει ότι κάτω από το καπό του Discovery βρίσκεται τοποθετημένος ο V8 κινητήρας των 5,0 λίτρων, με ισχύ 375 ίππους και 510 Nm ροπή. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε ποιο είναι το κόστος της μετατροπής.

Διαβάστε επίσης:
Land Rover Discovery Sport PHEV: Εντυπωσιακή κατανάλωση, ισχυρές επιδόσεις
Στην Ελλάδα το Land Rover Defender που «καίει» 3.3 lt./100 km (+τιμές)
Αφιέρωμα After Sales – Jaguar Land Rover

Advertisement