Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Land Rover Defender με ξεχωριστή εμφάνιση

Ελλάδα 1:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Land Rover Defender με ξεχωριστή εμφάνιση

ΝΕΑ

Ένα Land Rover Defender με ξεχωριστή εμφάνιση

ΝΕΑ

Η Carlex Design δημιουργεί μία ιδιαίτερη έκδοση του νέου Land Rover Defender, τροποποιώντας κυρίως την εμφάνισή του.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία βελτιώσεων με έδρα την Πολωνία η οποία μας είναι γνωστή για τις αισθητικής φύσεως κυρίως μετατροπές σε κάθε λογής οχήματα, πήρε αυτή τη φορά ως βάση το νέο Land Rover Defender, δίνοντάς του μία σαφώς διαφορετική εικόνα.

Το νέο Defender Racing Green Edition, όπως και ονομάζεται ξεχωρίζει άμεσα σε σχέση με τις εργοστασιακές εκδόσεις, κυρίως λόγω του χρωματισμού British Racing Green, αλλά και από την χρησιμοποίηση ορισμένων μοναδικών υλικών. Για παράδειγμα το carbon από το οποίο έχουν κατασκευαστεί τα τονισμένα φτερά, οι προστατευτικές επιφάνειες στο εμπρός καπό και το κάλυμμα της εξωτερικής ρεζέρβας. Παράλληλα το παρόν δίνει μία διακοσμητική λευκή λωρίδα που «τρέχει» κατά μήκος του αμαξώματος και οι εντυπωσιακές μαύρου χρώματος ζάντες.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό κυριαρχούν οι καφέ δερμάτινες επενδύσεις, τόσο στο ταμπλό, όσο και στα μοναδικής σχεδίασης τύπου μπάκετ καθίσματα, ενώ δεν λείπουν και εδώ οι carbon λεπτομέρειες καθώς και τα λογότυπα «Racing Green Edition». Νέας σχεδίασης είναι και το τιμόνι, επενδυμένο και αυτό με περφορέ δέρμα και ξύλο.

Advertisement

Για τον όποιο ενδιαφερόμενο η Πολωνική after market εταιρεία ανακοίνωσε ότι η τιμή της παραπάνω μετατροπής φτάνει τις 85.000 ευρώ.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη: Μόλις 15 ΙΧ «έκοψαν» τα ΚΤΕΟ σε 1,94 εκατ. ελέγχους

Η Νέα Υόρκη πληρώνει καλά τους… ρουφιάνους!

Advertisement

Προσοχή στα Βόρεια Προάστια – Κλέβουν καταλύτες!