Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα κομμάτι του Άιρτον Σένα στον καρπό σου

Ελλάδα 7:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα κομμάτι του Άιρτον Σένα στον καρπό σου

ΝΕΑ

Ένα κομμάτι του Άιρτον Σένα στον καρπό σου

ΝΕΑ

Πριν η επέτειος των 30 χρόνων από τον θάνατο του Βραζιλιάνου θρύλου περάσει, η Rec Watches είχε ετοιμάσει ένα πολύ ξεχωριστό κομμάτι που ίσα που προλαβαίνετε να αποκτήσετε.

Advertisement
Advertisement

Πολλοί φίλοι της Formula 1 και δη φανατικοί του Άιρτον Σένα θα ήθελαν να έχουν στο σπίτι ή ακόμα καλύτερα πάνω τους ένα κομμάτι από εκείνον. Για αυτό, η Rec Watches φρόντισε να κατασκευάσει το 98T/4, το οποίο έχει σημαντικές ιδιαιτερότητες.

Πρώτον και κύριον, έχει κατασκευαστεί με εξαρτήματα τα οποία έχουν παρθεί από την Lotus 98T, το μονοθέσιο με το οποίο ο Σένα οδήγησε όλη τη σεζόν του 1986 στη Formula 1. Φυσικά, το ρολόι είναι limited edition, με μόλις 989 κομμάτια να διατίθενται.

Τα χρώματά του εννοείται πως είναι αυτό το χαρακτηριστικό μαύρο-χρυσό που είχε και η Lotus στα μονοθέσιά της εκείνη την εποχή.

Advertisement
Advertisement

Το υλικό κατασκευής είναι κατά βάση ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ το στεφάνι είναι από σφυρηλατημένο αλουμίνιο το οποίο έχει παρθεί από μέρη της Lotus 98T. Τέλος, το τζάμι είναι από κρύσταλλο και το λουράκι δερμάτινο, ενώ συνολικά, το ρολόι είναι αδιάβροχο έως και τα 100 μέτρα βάθος.

Κάθε κομμάτι από τα 989 έχει τιμή πώλησης στις 3.995 δολάρια, αλλά όσοι το έχουν προπαραγγείλει θα το αποκτήσουν με 800 δολάρια λιγότερο.

Ωστόσο, όλοι αυτοί θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Μάρτιο του 2025. Αλλά μικρό το κακό όταν πρόκειται να έχεις στον καρπό σου ένα «κομμάτι» του θρυλικού Άιρτον Σένα.

Advertisement

Μόλις 173 κομμάτια έχουν μείνει στις προπαραγγελίες, οπότε σε όσους σας περισσεύουν τα χρήματα… τρέξτε.