Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα «κολασμένο» Ford Fiesta ST δια χειρός Mountune

Ελλάδα 17:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα «κολασμένο» Ford Fiesta ST δια χειρός Mountune

ΝΕΑ

Ένα «κολασμένο» Ford Fiesta ST δια χειρός Mountune

ΝΕΑ

Η Mountune παρουσιάζει ένα κιτ βελτίωσης για το νέο Ford Fiesta ST, που αυξάνει τόσο την ισχύ, όσο και τη μέγιστη τιμή της ροπής.

Advertisement
Advertisement

 

Σύμφωνα με την βρετανική εταιρεία βελτιώσεων από το Essex το νέο Fiesta ST με το βελτιωτικό πακέτο M225 παρουσιάζει αύξηση στην ισχύ της τάξεως των +25 ίππων, φτάνοντας τους 225, από 200 PS της εργοστασιακής έκδοσης. Παράλληλα, η ροπή έχει σκαρφαλώσει στα 34,7 kgm, σε σχέση με τα 29,6 kgm του «απλού» ST, ενώ προσφέρει αισθητά καλύτερες επιδόσεις. Με το συγκεκριμένο κιτ το «καυτό» Fiesta επιταχύνει από 0-100 km/h σε 5,95 έναντι 6,5” του εργοστασιακού μοντέλου, ενώ ακόμα πιο εκρηκτικές είναι οι επιταχύνσεις εν κινήσει. Η Mountune ανακοινώνει επίσης ότι η καμπύλη ροπής έχει βελτιωθεί, όπως και η απόκριση του EcoBoost κινητήρα των 1,5 λίτρων.

Advertisement
Advertisement

Ένα σημαντικό στοιχείο του βελτιωτικού κιτ αποτελεί η δυνατότητα επιλογής τριών διαφορετικών οδηγικών προφίλ μέσω μίας εφαρμογής σε smartphone. Πιο συγκεκριμένα ο χρήστης του βελτιωμένου Ford Fiesta SΤ με την εφαρμογή SMARTflash μπορεί να επιλέξει τη ρύθμιση «Performance» για πλήρη ισχύ, χρήση του launch control και αγωνιστική χροιά της εξάτμισης. Υπάρχουν ακόμα δύο επιλογές, η «Stock» όπου είναι προεπιλεγμένες οι εργοστασιακές τιμές σε ισχύ και ροπή και η «Anti-Theft» που επενεργεί στο immobilizer του αυτοκινήτου, σε περίπτωση παραβίασης.