Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα ηλεκτρικό SUV δια χειρός Pininfarina

Ελλάδα 8:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα ηλεκτρικό SUV δια χειρός Pininfarina

ΝΕΑ

Ένα ηλεκτρικό SUV δια χειρός Pininfarina

ΝΕΑ

Ο ιταλικός οίκος Pininfarina έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέες teaser εικόνες του νέου του δημιουργήματος K350 που θα εμφανιστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου, κοσμώντας το περίπτερο της startup εταιρείας από το Χονγκ Κονγκ, Hybrid Kinetic Group.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Το K350 αποτελεί μαζί με το Η500 τα δύο νέα μοντέλα που αναμένεται να εμπλουτίσουν τη γκάμα της HKG, που περιλαμβάνει ήδη το πενταθέσιο K550 και το επταθέσιο K750, ενώ θα αποτελεί το τρίτο SUV της φίρμας και ένα από τα έξι συνολικά πρωτότυπα που έχουν παρουσιαστεί έως σήμερα. Σε σύγκριση με τα υπόλοιπα μοντέλα, το K350 διαθέτει μια κεκλιμένη οροφή, δίνοντας αρκετά κοινά σημεία με το Lexus NX, καθώς και πιο μυώδης θόλους. Το κόμπακτ διαστάσεων SUV διατηρεί τα στοιχεία της φίρμας, όπως η χαρακτηριστική εμπρός μάσκα και τα λεπτής σχεδίασης φωτιστικά σώματα.

pininfarina-k350-teaser (1)-chariatis-530

Όσο για το εσωτερικό, μοιάζει μάλλον φουτουριστικό με πολλά «φανταχτερά» υλικά στην εμφάνιση. Το πίσω υποβραχιόνιο αποτελεί ένα ενδιαφέρον κομμάτι του σχεδιασμού, ενώ στην φωτογραφία φαίνεται επίσης ότι οι πίσω επιβάτες θα έχουν στη διάθεσή τους πρόσβαση σε ορισμένα από τα συστήματα του αυτοκινήτου.Το HKG Κ350 θα είναι ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο, με την εταιρεία να ανακοινώνει ότι η αυτονομία του θα μπορεί να φτάσει έως τα 1.000 km, βάση των μετρήσεων του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC).