Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα εκατομμύριο εις διπλούν για τη Skoda

Ελλάδα 20:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα εκατομμύριο εις διπλούν για τη Skoda

ΝΕΑ

Ένα εκατομμύριο εις διπλούν για τη Skoda

ΝΕΑ

Το 2014 θα μνημονεύεται επί πολλά χρόνια από τους ανθρώπους της Skoda καθώς για πρώτη φορά οι πωλήσεις και η παραγωγή ξεπέρασε το 1 εκατ. μονάδες! Το έτος που θα περάσει στην ιστορία σε λίγες ημέρες είδε τη Skoda να έχει μία σχεδόν πλήρη γκάμα, με αξιόλογες προτάσεις στις περισσότερες κατηγορίες: από το μικρό Citigo και το μικρομεσαίο Rapid στο crossover Yeti και το best seller της εταιρείας, την Octavia.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Το 2015 αναμένεται ακόμη καλύτερο, λόγω της παρουσίας της νέας Fabia (σε hatchback και station wagon αμάξωμα) στο δημοφιλές B segment. Το αυτοκίνητο που σηματοδότησε την παραγωγή 1 εκατ. μονάδων ήταν μία λευκή Fabia 1.2 TSI, η οποία παραχωρήθηκε δωρεάν σε ίδρυμα για παιδιά, μετά από ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν οι εργαζόμενοι της Skoda.

Στις εκδηλώσεις είχε προσκληθεί και ο ιδιοκτήτης του Skoda που συμπλήρωσε το 1 εκατ. παραδόσεις μέσα στο 2014. Τα κλειδιά της πράσινης Octavia Combi RS με το 2λιτρο TSI παρέδωσε ο Jan Kopecky, εργοστασιακός οδηγός της Skoda και πρωταθλητής φέτος του πρωταθλήματος FIA Ασίας-Ειρηνικού (APRC).

Advertisement
Advertisement

Διαβάστε ΕΔΩ τις πληροφορίες για το νέο Superb που θα παρουσιαστεί το Φεβρουάριο.