Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Dodge Charger τέρας

Ελλάδα 4:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Dodge Charger τέρας

ΝΕΑ

Ένα Dodge Charger τέρας

ΝΕΑ

Η εταιρία βελτιώσεων SpeedKore δημιούργησε για την έκθεση SEMA ένα θηριώδες στην όψη αλλά και στην καρδιά Dodge Charger που δεν αφήνει καμία αμφιβολία για τις ικανότητές του.

Advertisement
Advertisement

Τα φουσκωμένα φτερά, η σκούρα γκρίζα απόχρωση και οι μαύρες ζάντες με τα ειδικά για αγώνες ντράγκστερ λάστιχα είναι σίγουρο πως προειδοποιούν ότι το συγκεκριμένο Dodge Charger που εμφανίστηκε στην σελίδα της SpeedKore στο instagram δεν είναι ένα απλό μοντέλο.

Οι πληροφορίες από την εταιρία αναβαθμίσεων που είναι γνωστή για τις ακραίες δημιουργίες της αναφέρει πως ο κινητήρας του συγκεκριμένου αυτοκινήτου φθάνει τους 1000 ίππους ενώ για την μετάδοσή τους στο δρόμο φροντίζει ένα σύστημα τετρακίνησης που φυσικά είναι κατάλληλα ενισχυμένο για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις μιας τέτοιας απόδοσης.

Το αυτοκίνητο είναι μια δημιουργία της SpeedKore η οποία θα παρουσιαστεί στην έκθεση βελτιώσεων SEMA στην οποία η εταιρία συνηθίζει να συμμετέχει με ακραία βελτιωμένα μοντέλα. Στην περσινή εκδήλωση η SpeedKore είχε παρουσιάσει ένα Dodge Challenger SRT Demon με αμάξωμα από ανθρακονήματα και με κινητήρα twin-turbo 1.400 ίππων που χρησιμοποιούσε ως καύσιμο αιθανόλη. Μαζί με αυτό έδειξε και ένα Dodge Charger του 1970 με κινητήρα V8 6.2 λίτρων από το σύγχρονο Demon και απόδοση που ξεπερνούσε τους 950 ίππους.

Advertisement
Advertisement

 

 

Advertisement