Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Dacia Duster για τον Πάπα

Ελλάδα 2:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Dacia Duster για τον Πάπα

ΝΕΑ

Ένα Dacia Duster για τον Πάπα

ΝΕΑ

Η Dacia αποφάσισε να δωρίσει ένα ειδικά τροποποιημένο Duster 4×4 στο Βατικανό, με σκοπό να εξυπηρετήσει τις μεταφορικές ανάγκες του ηγέτη της Καθολικής Εκκλησίας, Πάπα Φραγκίσκου.

Advertisement
Advertisement

 

Όπως όλα τα προηγούμενα μοντέλα που είχε ο Πάπας για τις μετακινήσεις του και το συγκεκριμένο Duster είναι βαμμένο σε λευκό χρώμα. Οι βασικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με τις εκδόσεις που γνωρίζουμε μέχρι τώρα, αφορούν κυρίως την τοποθέτηση του προσθαφαιρούμενου γυάλινου πλαισίου στο πίσω μέρος, εκεί όπου θα μπορεί να σταθεί ο Ποντίφικας κατά την διάρκεια της περιφοράς του, πάντα με ασφάλεια. Επίσης, το σασί έχει ενισχυθεί ανάλογα για να μπορεί να αντέξει το επιπλέον βάρος, η απόσταση από το έδαφος έχει μειωθεί κατά 30 mm με σκοπό να μπορεί να διευκολυνθεί η πρόσβαση, ενώ δεν λείπουν οι ειδικές θέσεις για την τοποθέτηση των σημαιών του μικροσκοπικού κρατιδίου.

Advertisement
Advertisement

Το εσωτερικό του Duster 4×4 έχει επενδυθεί με μπεζ και λευκές δέρματα, ενώ πίσω έχει τοποθετηθεί ένα διαφορετικό κάθισμα, με μεγαλύτερη έμφαση στην άνεση.