Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Audi S8 πλαγιολισθαίνει στο Ρινγκ

Ελλάδα 17:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Audi S8 πλαγιολισθαίνει στο Ρινγκ

ΝΕΑ

Ένα Audi S8 πλαγιολισθαίνει στο Ρινγκ

ΝΕΑ

Όπως συμβαίνει συνήθως, στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ, μπορείς να δεις πολλά μοντέλα να κινούνται σε ασυνήθιστα υψηλές ταχύτητες και σε διάφορες γωνίες. Ανάμεσα σε αυτά, εάν είσαι τυχερός, υπάρχει η πιθανότητα να δεις και μοντέλα που ακόμα βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως το συγκεκριμένο νέας γενιάς Audi S8.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Η φίρμα από το Ingolstadt, όπως δείχνουν και οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες, έχει ουσιαστικά αφαιρέσει την όποια καμουφλαρισμένη εμφάνιση από την κορυφαία έκδοση του A8. Αυτό σημαίνει ότι δεν αργεί η επίσημη παρουσίασή του, που πιθανότατα να συμβεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, τον ερχόμενο Οκτώβριο. Σε ότι αφορά την αισθητική του νέου Audi S8, δεν  έχει αλλάξει κάτι δραματικά. Σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις της γερμανικής ναυαρχίδας, το νέο μοντέλο δεν δείχνει τον «άγριο» χαρακτήρα του, καθώς οι διαφοροποιήσεις είναι ελάχιστες. Σημειώστε τις μεγαλύτερες ζάντες αλουμινίου, τις μεγάλες δαγκάνες των φρένων και τον τροποποιημένο πίσω προφυλακτήρα με τις τέσσερις απολήξεις.

2019-audi-s8-spy-photo (1)-chariatis-530

Σε ότι αφορά τον κινητήρα, πιστεύεται ότι η Audi θα τοποθετήσει τον biturbo V8 των 4,0 λίτρων που ήδη διατίθεται στην Porsche Panamera Turbo και οι φήμες λένε ότι η ισχύς θα αυξηθεί, σε σχέση με το προηγούμενο S8, κατά 20 ίππους, φτάνοντας τους 540. Δεν πρόκειται να υπάρξει έκδοση S8 Plus, καθώς τον παραπάνω ρόλο θα πάρει το S8 E-Tron, έχοντας το ίδιο υβριδικό σύστημα κίνησης με την Panamera Turbo S E-Hybrid. Τέλος, να σημειώσουμε ότι οι λάτρεις των πολλών κυβικών, μπορούν να ικανοποιηθούν αποκτώντας την ήδη υπάρχουσα έκδοση W12, που ουσιαστικά αποτελεί και το τελευταίο μοντέλο με 12κύλινδρο κινητήρα.

Advertisement

2019-audi-s8-spy-photo (2)-chariatis-640