Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα (ακόμα) σκίτσο του επόμενου Ζ της Nissan

Ελλάδα 2:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα (ακόμα) σκίτσο του επόμενου Ζ της Nissan

ΝΕΑ

Ένα (ακόμα) σκίτσο του επόμενου Ζ της Nissan

ΝΕΑ

Με αρκετά ρετρό στοιχεία στην εμφάνισή του «Ζ» της επόμενης γενιάς, ο Max Shershnev επανέρχεται στο θέμα φυσικά πολύ πριν τη Nissan και «τελειοποιεί» τα ψηφιακά του σκίτσα.

Advertisement
Advertisement

Η Nissan ετοιμάζει το διάδοχο μοντέλο για τη σειρά «Ζ», με το καμουφλαρισμένο πρωτότυπο να «συλλαμβάνεται» τακτικά στην πίστα του Nurburgring κάνοντας γύρους για δοκιμές διαφόρων set up στην ανάρτηση αλλά και στο σύστημα διαχείρισης του κινητήρα. Η αγωνία των φίλων της μάρκας αλλά και των μοντέλων της συγκεκριμένης sport σειράς «Ζ», έχει οδηγήσει σε ορισμένους «ψηφιακούς καλλιτέχνες» να μας προσφέρουν κάποιες προτάσεις για το πώς θα μπορούσε να είναι το μοντέλο της Ιαπωνικής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Πρώτη φορά που είδαμε κάποιες σχετικές δημιουργίες του Max Shershnev, ήταν το Δεκέμβριο του 2019. Τότε ο μαέστρος των ψηφιακών σκίτσων, είχε δώσει στη δημοσιότητα κάποια αρχικά σχέδια για την επόμενη γενιά του «Ζ». Τώρα, επανέρχεται στο θέμα με νέες ιδέες που δίνουν μια άλλη δυναμική στο coupe της Nissan.

Σε αυτά τα νέα σκίτσα, έχουν χρησιμοποιηθεί στοιχεία εμπνευσμένα από το 240Ζ του 1969, το μοντέλο από το οποίο ουσιαστικά ξεκίνησε η σειρά «Ζ». Στον πραγματικό κόσμο τώρα, τα τελευταία νέα που αφορούν το αυτοκίνητο, κάνουν λόγο για χρήση του ίδιου μοτέρ με τα Infiniti Q50 και Q60. Μιλάμε για ένα 3λιτρο twin-turbo V6 σύνολο που θα αποδίδει περί τους 400 ίππους και κάπως έτσι θα «ταιριάζει» με το όνομα 400Ζ- όπως αναμένεται να λέγεται το επόμενο «Ζ» της Nissan.

Advertisement