Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα άγριο VW Amarok στη ζούγκλα της Ευρώπης

Ελλάδα 18:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα άγριο VW Amarok στη ζούγκλα της Ευρώπης

ΝΕΑ

Ένα άγριο VW Amarok στη ζούγκλα της Ευρώπης

ΝΕΑ

Τα άγρια ανοιχτά ημιφορτηγά είναι πλέον μόδα στις ΗΠΑ και την κεντρική Ευρώπη και η Volkswagen μπαίνει σε αυτόν τον κόσμο με το Amarok.

Advertisement
Advertisement

 

 

Advertisement
Advertisement

Η Delta 4 x 4 είναι μία από τις παλαιότερες εταιρίες μετατροπών για οχήματα εκτός δρόμου στη Γερμανία. Για το VW Amarok, η Delta 4 × 4, εκτός από το εντυπωσιακό εξωτερικό χρώμα, φρόντισε να το εξοπλίσει με πολλά εκτός δρόμου αξεσουάρ για δυνατές εκτός δρόμου περιπέτειες.

Το αναβαθμισμένο Amarok ξεχωρίζει χάρη στο νέο set up των αναρτήσεων του. Για να το επιτύχει αυτό η Delta 4 × 4 το εξόπλισε με κιτ ανύψωσης αμαξώματος (body lift) αλλά και αναρτήσεις με ελατήρια / αμορτισέρ της Bilstein, που ανέβασαν το ύψος στα 100 χιλιοστά πάνω από το απλό αγροτικό Amarok.

Η απόσταση από το έδαφος επέτρεψε την χρήση ελαστικών Cooper 35 ιντσών σε ζάντες 20 ιντσών. Προς το παρόν η Delta 4 × 4 δεν διαθέτει το Amarok με ελαστικά 35 ιντσών, αλλά με τα… μικρότερα (33 ιντσών) από την Yokohama.

Advertisement

Την εμφάνιση των τροχών συμπληρώνουν τα φαρδύτερα φτερά, ένας τροποποιημένος εμπρός προφυλακτήρας με ένα μια μικρό bull bar και φωτιστικά σώματα LED. Υπάρχει επίσης μια σειρά LED φώτα στην οροφή που προσθέτουν φως στις νυχτερινές εξορμίσεις αλλά και δυναμισμό στην εμφάνιση.

Advertisement

Αν θέλετε να μπείτε στον κόσμο των… άγριων αγροτικών το Amarok της Delta 4 x 4 είναι το εισιτήριο. Φυσικά, οι ιδιοκτήτες των VW Amarok μπορούν να αγοράσουν τα αξεσουάρ και χωριστά αν το επιθυμούν.