Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εμφάνιση της Toyota από το… μέλλον (vid)

Ελλάδα 18:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εμφάνιση της Toyota από το… μέλλον (vid)

ΝΕΑ

Εμφάνιση της Toyota από το… μέλλον (vid)

ΝΕΑ

Ο κολοσσός από την Ιαπωνία κινείται αντισυμβατικά, ρίχνοντας το μεγαλύτερο βάρος στην υβριδική τεχνολογία. Αυτό αποδεικνύεται από τα εκατομμύρια πωλήσεων υβριδικών αυτοκινήτων στις μεγαλύτερες αγορές, όπως η ευρωπαϊκή. Στην έκθεση του Παρισιού η Toyota παρουσιάζει τον τρόπο που σκέφεται το μέλλον της αυτοκίνησης.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Κεντρική θέση στο περίπτερό της έχει το C-HR, μια σπουδή για το επερχόμενο μικρό crossover. Δε δόθηκαν λεπτομέρειες για το υβριδικό του σύστημα, οπότε θα αρκεστούμε σε λεπτομέρειες για τις διαστάσεις του (μήκος 4,35 m, πλάτος 1,85 m και ύψος 1,5 m). Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Στο περίπτερο της Toyota έγινε επίδειξη και του πώς κινείται το i-ROAD, το τρίτροχο ηλεκτρικό όχημα που γέρνει σαν μοτοσικλέτα. Η μπαταρία ιόντων λιθίου του προσφέρει αυτονομία 50 km, ενώ η μέγιστη ταχύτητά του περιορίζεται στα 45 km/h. Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες λεπτομέρειες για το i-ROAD και το πρόγραμμα ενοικίασής του στην πόλη της Γκρενόμπλ.

Advertisement
Advertisement

Και βέβαια δεν θα πρέπει να παραλείψουμε το Fuel Cell Sedan, το μοντέλο της Toyota με καύσιμο το υδρογόνο που προγραμματίζεται να λανσαριστεί στην Ευρώπη το προσεχές καλοκαίρι. Τα οριστικά τεχνικά του χαρακτηριστικά, όπως επιδόσεις και αυτονομία θα γίνουν γνωστά μέσα στους επόμενους μήνες (διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ).