Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η εμφάνιση συναντά την πρακτικότητα

Ελλάδα 10:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η εμφάνιση συναντά την πρακτικότητα

ΝΕΑ

Η εμφάνιση συναντά την πρακτικότητα

ΝΕΑ

Έμφαση στο στυλ δίνει η Style Edition που λανσάρει η Nissan για το X-Trail. Η έκδοση του μεσαίου SUV με το πενταθέσιο ή επταθέσιο εσωτερικό χρησιμοποιεί ως βάση το πλούσιο εξοπλιστικό επίπεδο Tekna προκειμένου να προσθέσει επιπλέον… πινελιές. Το X-Trail Style εφοδιάζεται με αλουμινένια πεντάλ, χρωμιωμένα σημεία στα μαρσπιέ και το κάτω μέρος της πέμπτης πόρτας, 19άρες ζάντες αλουμινίου.

Advertisement
Advertisement

Όλα αυτά προστίθενται στον πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας του X-Trail Tekna: το σύστημα πολυμέσων NissanConnect με οθόνη αφής 7 ιντσών, τα δερμάτινα καθίσματα (ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και θερμαινόμενα για οδηγό-συνοδηγό), το δερμάτινο τιμόνι, την «ασπίδα» προστασίας Safety Shield με περιμετρική εικόνα από κάμερες, την ειδοποίηση σε περίπτωση ακούσιας αλλαγής λωρίδας, την αυτόνομη πέδηση, την «καταγραφή» της οδικής σήμανσης.

Η έκδοση Style μπορεί να συνδυαστεί με τον 1.6 diesel 130 ίππων και τον 1.6 turbo βενζίνης 163 ίππων (με κίνηση εμπρός ή σε όλους τους τροχούς, με μηχανικό ή Xtronic κιβώτιο).

Advertisement
Advertisement