Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

ΕΛΤΡΑΚ και Caterpillar ηγέτες στα μεγάλα κατασκευαστικά έργα

Ελλάδα 1:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

ΕΛΤΡΑΚ και Caterpillar ηγέτες στα μεγάλα κατασκευαστικά έργα

ΝΕΑ

ΕΛΤΡΑΚ και Caterpillar ηγέτες στα μεγάλα κατασκευαστικά έργα

ΝΕΑ

Η συνεργασία της ΕΛΤΡΑΚ με την Caterpillar έχει δημιουργήσει μια ακαταμάχητη ομάδα στον τομέα των μεγάλων έργων και της εξόρυξης.

Advertisement
Advertisement

Πριν από μερικά χρόνια, στο λατομείο μαρμάρου της Πεντέλης πραγματοποιήθηκε ίσως το πιο εντυπωσιακό θέαμα σε δύο τροχούς στη χώρα μας που ήταν το X-Fihghters. Μπορεί το θέαμα των MX μοτοσικλετών να ήταν αξεπέραστο, ωστόσο υπήρχε ακόμα ένα στοιχείο στο χώρο του λατομείου που ήταν αδύνατο να μην θαυμάσεις. Αυτό ήταν τα γιγάντια χωματουργικά και ανυψωτικά μηχανήματα των οποίων το μέγεθος το μυαλό αδυνατούσε να συλλάβει.

Τα δημοφιλέστερα και πιο ποιοτικά μηχανήματα εξόρυξης είναι αυτά της Caterpillar. Η αμερικανική εταιρεία ιδρύθηκε το 1925 και έχει έδρα το Ιλινόις των ΗΠΑ. Αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της εξόρυξης και του βιομηχανικού εξοπλισμού με τα οχήματά της να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στα ορυχεία, τις μεγάλες κατασκευές και τα έργα σε όλο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα η Caterpillar εκπροσωπείται από την ΕΛΤΡΑΚ. Η ΕΛΤΡΑΚ δραστηριοποιείται στις πωλήσεις και τη μετέπειτα τεχνική υποστήριξη ολόκληρης της γκάμας της Caterpillar, όπως τα χωματουργικά και ανυψωτικά μηχανήματα, τις γεννήτριες και τις ναυτιλιακές μηχανές. Η ΕΛΤΡΑΚ πρωταγωνιστεί στο ελληνικό επιχειρείν καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος τομέων και δραστηριοτήτων.

Advertisement
Advertisement

Η ΕΛΤΡΑΚ ξεκίνησε το 1982 και σύντομα κατέκτησε την ελληνική αγορά χάρη στα κορυφαία προϊόντα Caterpillar, τα οποία διακρίνονται εκτός από την άψογη ποιότητά τους, για την καινοτομία και την απόδοση λειτουργίας τους. Η επένδυση της Caterpillar στην καινοτομία και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση ανέδειξαν την ΕΛΤΡΑΚ σε ηγέτη στο ελληνικό επιχειρείν, υπογράφοντας μερικά από τα σημαντικότερα έργα στον τομέα των κατασκευών, των λατομείων και της ναυτιλίας.

Advertisement

Δεν είναι τυχαίο ότι η ΕΛΤΡΑΚ διατηρεί μια τεράστια βάση περισσότερων από 6.000 ενεργών πελατών σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, ενώ οι καταρτισμένοι επαγγελματίες συνεργάτες της ξεπερνούν τους 210 έχοντας άψογη γνώση των προϊόντων της Caterpillar.

Advertisement

Η Caterpillar είναι από τις εταιρίες που επενδύουν συνεχώς σε νέες τεχνολογίες και καινοτομίες, έχοντας πάντα ως βάση την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα. Τα τελευταία χρόνια σε αυτές τις αρετές έχει προστεθεί και η βιωσιμότητα με αποτέλεσμα να έχουν προκύψει μηχανήματα εξόρυξης σαν το 798 AC.

Το Cat 798 AC είναι το κορυφαίο μηχάνημα εξόρυξης στη γκάμα της Caterpillar συμπυκνώνοντας όλη την τεχνογνωσία της εταιρείας στο τομέα των ορυχείων. Πρόκειται για ένα μηχάνημα βαρέων μεταφορών με ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης Cat 798 AC και έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει περισσότερα με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, δυνατότητα ελέγχου και αξιοπιστία από οποιοδήποτε άλλο αντίστοιχο όχημα που είναι διαθέσιμο.

Advertisement

Προσφέρει ωφέλιμο φορτίο έως και 410 τόνους, υψηλή σε επίπεδο ποιότητας ταχύτητα, πιο εύκολη συντήρηση και εξαιρετική ηλεκτρική επιβράδυνση και απόδοση πέδησης. Όλα αυτά προσφέρουν βελτιωμένη παραγωγικότητα, υψηλή διαθεσιμότητα και μεγαλύτερη ασφάλεια στους χειριστές. Ο αποδεδειγμένα αξιόπιστος κινητήρας πετρελαίου των 3.100 ίππων φέρνει εις πέρας όλες τις απαιτητικές εργασίες, ενώ έχουν γίνει σπουδαία βήματα εξέλιξης και στην τεχνολογία καθώς το 789 AC είναι εξελιγμένο με σύστημα Cat MineStar Command, σύστημα Product Link Elite και σύστημα Cat Driver Safety System για μεγαλύτερη ασφάλεια στον χειριστή.

Με μηχανήματα όπως το 798 AC η Caterpillar γίνεται ξανά σημείο αναφοράς στην κατηγορία και συμπαρασύρει μαζί της την ΕΛΤΡΑK στην κορυφή του ελληνικού επιχειρείν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Eltrak παίρνει τη «σκυτάλη της ζωής»
Eltrak: Η ισχύς εν τη ενώσει
Ο όμιλος Eltrak συνεργάζεται στρατηγικά με το Mediterranean College