Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ελπίζουμε και σε… Kadjar RS!

Ελλάδα 2:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ελπίζουμε και σε… Kadjar RS!

ΝΕΑ

Ελπίζουμε και σε… Kadjar RS!

ΝΕΑ

Μία εβδομάδα έχει περάσει από την αποκάλυψη του Kadjar, του μεγάλου αδελφού του Captur. Το compact SUV της Renault θα αποκτήσει άραγε έκδοση RS; Είναι νωρίς να απαντήσουμε οριστικά, όμως η επεξεργασμένη φωτογραφία του γαλλικού auto-moto μας επιτρέπει να ονειρευόμαστε.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Το Kadjar μοιράζεται πάτωμα και μηχανικά μέρη με το Nissan Qashqai. Έχει μήκος 4,45 m, χώρο αποσκευών 472 lt. και η απόσταση από το έδαφος φθάνει τα 190 mm. Η Renault δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τους κινητήρες του, όμως λογικά η γκάμα θα περιλαμβάνει τον 1.2 turbo βενζίνης με περίπου 115 PS και τους diesel 1.5 και 1.6 dCi, 110 και 130 PS αντίστοιχα.

Όπως το Juke έχει την έκδοση Nismo, έτσι και το Kadjar θα μπορούσε να κυκλοφορήσει με τη… φροντίδα της Renault Sport. Αν κάτι τέτοιο γίνει πραγματικότητα, πέρα από το body kit (με διαφορετικούς προφυλακτήρες, φουσκωμένα φτερά κλπ), το Kadjar RS θα εφοδιάζεται με τον 1.6 turbo του Clio RS, με την ισχύ να ξεπερνά τα 200 PS. Η κίνηση θα περνά στους εμπρός τροχούς μέσω του κιβωτίου διπλού συμπλέκτη EDC.

Advertisement
Advertisement