Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έκπτωση μόνο με τη χρήση του πομποδέκτη eway

Ελλάδα 12:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έκπτωση μόνο με τη χρήση του πομποδέκτη eway

ΝΕΑ

Έκπτωση μόνο με τη χρήση του πομποδέκτη eway

ΝΕΑ

Η εταιρεία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ενημέρωσε τους χρήστες της ότι οι προνομιακές τιμές ισχύουν μόνο για τους συνδρομητές της.

Advertisement
Advertisement

Από τις 4 Νοεμβρίου 2020, τίθεται σε λειτουργία ανανεωμένη η διαλειτουργικότητα των ελληνικών πομποδεκτών σε όλους τους αυτοκινητόδρομους της χώρας, στην οποία συμμετέχει και η «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» (Μαλιακός – Κλειδί) με τον πομποδέκτη eway.

Ωστόσο η εταιρεία παραχώρησης ενημέρωσε τους χρήστες πομποδεκτών ότι οι προνομιακές τιμές και τα  εκπτωτικά προγράμματα ισχύουν αποκλειστικά και μόνο για τους συνδρομητές του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου δηλαδή των κατόχων πομπών eway!

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου υπενθυμίζει στους χρήστες της ότι οι κάτοχοι του πομπού eway θα πραγματοποιούν γρήγορα και άνετα ταξίδια, κάνοντας χρήση των αποκλειστικών λωρίδων διέλευσης στους σταθμούς διοδίων καθώς οι διελεύσεις τους θα γίνονται χωρίς καθυστέρηση για πληρωμές με μετρητά ή κάρτα, ιδιαίτερα κατά τις ημέρες και ώρες αιχμής.

Οι συνδρομητές eway δεν χρειάζεται να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια, καθώς η υπηρεσία διαλειτουργικότητας ενεργοποιείται αυτόματα και δωρεάν στις 4 Νοεμβρίου.

Όσον αφορά για τις χρεώσεις στα ηλεκτρονικά διόδια σε οχήματα με τρέιλερ που τα αντικείμενά τους ξεπερνούν τα 2,2 μέτρα η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου δεν έχει κάνει καμία απολύτως αναφορά όπως επίσης και για την χιλιομετρική χρέωση

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Μέχρι και η Αφρική δε θα δέχεται εισαγόμενα σαπάκια

Advertisement

Μπλόκο των Αρχών στα παλαιά ρυπογόνα Euro 4 diesel!

Διαλειτουργικότητα στα διόδια όχι όμως και στις… εκπτώσεις!