Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια των 10 ευρώ….

Ελλάδα 19:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια των 10 ευρώ….

ΝΕΑ

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια των 10 ευρώ….

ΝΕΑ

Με τους ρυθμούς που φεύγουν τα εισιτήρια της υπερειδικής του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, δεν θα υπάρχουν ούτε για… δείγμα σε λίγες ημέρες.

Advertisement
Advertisement

Το φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις πλησιάζει και οι χιλιάδες φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού βρίσκονται ήδη σε… αναμμένα κάρβουνα. Ο εθνικός μας αγώνας είναι προγραμματισμένος για το διάστημα 8 – 11 Σεπτεμβρίου και φέτος οι διοργανωτές μας ετοιμάζουν μία έκπληξη που δεν είναι άλλη από την διεξαγωγή της υπερειδικής διαδρομής, η οποία θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, ο χώρος που όλοι γνωρίζουμε ως ποδοσφαιρικό γήπεδο θα μετατραπεί σε πίστα, όπου οι κορυφαίοι οδηγοί ράλλυ του πλανήτη και της Ελλάδας θα δώσουν τη δική τους μάχη με το χρονόμετρο.

Συνολικά 69.000 θεατές θα παρακολουθήσουν από κοντά το υπερθέαμα, με τις μάχες να γίνονται ανά ζευγάρια στην ειδική διαδρομή μήκους 1,95 χιλιομέτρων που ήδη διαμορφώνεται για να είναι έτοιμη σε σχεδόν μια εβδομάδα.

Advertisement
Advertisement

Πάει για sold out

Τα εισιτήρια έχουν αρχίσει να κάνουν… φτερά καθώς η προπώληση έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Ήδη αυτά των 10 ευρώ έχουν εξαφανιστεί και με τέτοιους ρυθμούς που πωλούνται, αναμένεται sold out πριν την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, ημέρα που θα διεξαχθεί και η υπερειδική διαδρομή.

Να σημειώσουμε πως οι πόρτες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 16:30, ενώ η πρώτη αγωνιστική κόντρα είναι προγραμματισμένη για τις 20:08.

Advertisement

Για να κλείσετε τα εισιτήρια και να ζήσετε από κοντά τη μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού πατήστε ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Εβδομήντα συμμετοχές και παγκόσμιο ενδιαφέρον
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Πόσο έχουν τα εισιτήρια για το ΟΑΚΑ;
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Υβριδική τεχνολογία και ασφάλεια

Advertisement