Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Τι είπαν οι οδηγοί στο Service Park

Ελλάδα 13:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Τι είπαν οι οδηγοί στο Service Park

ΑΓΩΝΕΣ

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Τι είπαν οι οδηγοί στο Service Park

ΑΓΩΝΕΣ

Στο Service Park της Λαμίας βρίσκονται τα πληρώματα για την καθιερωμένη ανασυγκρότηση στο μέσο της ημέρας.

Advertisement
Advertisement

Επεισοδιακό ήταν το πρώτο σκέλος του Σαββάτου στο EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2022 με τις ειδικές Πύργος, Περιβόλι και Ταρζάν να βάζουν δύσκολα σε όλους. Ο Thierry Neuville με το Hyundai i20 προηγείται στη Γενική Κατάταξη έχοντας τον πίσω του στα 31 δευτερόλεπτα τον Esapekka Lappi και στα 32,3 δευτερόλεπτα τον Ott Tanak.

Ας δούμε τι είπαν οι οδηγοί στη Λαμία.

#69 Kalle ROVANPERÄ / Jonne HALTTUNEN

Advertisement
Advertisement

«Mια στροφή γλιστρούσε περισσότερο απ’ ό,τι περίμενα, ανοιχτήκαμε και χτυπήσαμε το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Η ανάρτηση στράβωσε και χάσαμε τα φρένα. Καταφέραμε να επισκευάσουμε μόνο τα φρένα. Το απόγευμα θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάποιες θέσεις».

#8 Ott TÄNAK / Martin JÄRVEOJA

Advertisement

«Αντιμετωπίσαμε ένα πρόβλημα με το διαφορικό στη δεύτερη ειδική της ημέρας. Χάσαμε πολύ χρόνο. Είναι κρίμα. Θα δούμε τι θα συμβεί το απόγευμα».

#11 Thierry NEUVILLE / Martijn WYDAEGHE

Advertisement

«Ήταν ένα τέλειο πρωινό για εμάς. Συνεχίσαμε από εκεί που σταματήσαμε χθες, με καλό ρυθμό και εμπιστοσύνη στο αυτοκίνητο. Κάναμε καθαρά περάσματα, καταφέραμε να βρεθούμε επικεφαλής του αγώνα, και στις δύο τελευταίες ειδικές να δημιουργήσουμε και διαφορά. Ήταν τέλεια. Οι ειδικές θα είναι σκληρές το απόγευμα, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Advertisement

#33 Elfyn EVANS Scott MARTIN

«Ήταν καλά. Δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα, αλλά δεν ήμασταν όσο γρήγοροι θα θέλαμε. Θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε το ρυθμό μας το απόγευμα, στις καθαρισμένες διαδρομές».

#18 Takamoto KATSUTA / Aaron JOHNSTON

«Αλλάξαμε κάποια πράγματα στο βραδινό σέρβις, αλλά δεν ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση. Εξακολουθούμε να δυσκολευόμαστε. Δεν κατάφερα να οδηγήσω κανονικά το αυτοκίνητο, είχα υποστροφή ή υπερστροφή και καθόλου ισορροπία».

#42 Craig BREEN / Paul NAGLE

«Όλα είναι καλά. Έχει πολλή ζέστη. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον ίδιο ρυθμό και να επιστρέψουμε πίσω στο σέρβις το απόγευμα».

#4 Esapekka LAPPI / Janne FERM

«Η επιφάνεια των διαδρομών άλλαξε πολύ σε σχέση με χθες, και μάλλον δεν ταιριάζει στο αυτοκίνητό μας. Φοβάμαι πως αυτό δε θα διαφοροποιηθεί το απόγευμα. Θα δούμε τι θα γίνει».

#6 Dani SORDO / Candido CARRERA

«Είναι δύσκολο να κρατήσεις τις γραμμές. Η τελευταία ειδική [Ταρζάν] γλιστρούσε πολύ και δυσκολευτήκαμε με την πρόσφυση. Υποστροφή, υπερστροφή, είχαμε λίγο απ’ όλα. Ήταν άσχημα».

#44 Gus GREENSMITH / Jonas ANDERSSON

«Είναι πολύ καλύτερα σήμερα. Είχαμε μόνο ένα πρόβλημα στην πρώτη ειδική, με την περίεργη συμπεριφορά του αυτοκινήτου στις δεξιές στροφές. Αλλά γενικά ήταν μια καλή μέρα. Βρήκαμε ρυθμό και κερδίσαμε κάποιο χρόνο. Κι αυτό είναι καλό. Είναι ικανοποιημένος με τους χρόνους μου, δεδομένου πως δε βρισκόμαστε στην ιδανική σειρά εκκίνησης».

#7 Pierre-Louis LOUBET / Vincent LANDAIS

«Κακοτυχία! Χάσαμε πολύ χρόνο με το κλατάρισμα, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού. Η απόφαση να συνεχίσουμε χωρίς να αλλάξουμε τροχό ήταν η σωστή, γιατί χάσαμε μόνο ένα λεπτό. Είναι δύσκολο να πιάσουμε τους ανταγωνιστές μας, οδηγούν πολύ γρήγορα. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές».

#9 Jourdan SERDERIDIS / Frederic MICLOTTE

«Γνωρίζαμε πως θα καθαρίζαμε το δρόμο. Έτσι είναι ο κανονισμός! Η πρώτη ειδική ήταν πολύ δύσκολη για μένα, λόγω του μήκους της! Και στα τελευταία χιλιόμετρα του Πύργου είχαμε καθάρισμα. Βελτιωνόμαστε, και πιστεύω πως το δεύτερο πέρασμα θα είναι πολύ καλύτερο».

Ημερομηνία: 10/9/2022
Μέρα: 3
Flash N°: 14
Σέρβις: C (Λαμία)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Φωτιά στο αυτοκίνητο του Ingram
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Πήρε τα ηνία ο Neuville
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Τα Hyundai προελαύνουν