Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έκλεβαν ό,τι έβρισκαν σε σταθμευμένα αυτοκίνητα!

Ελλάδα 12:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έκλεβαν ό,τι έβρισκαν σε σταθμευμένα αυτοκίνητα!

ΝΕΑ

Έκλεβαν ό,τι έβρισκαν σε σταθμευμένα αυτοκίνητα!

ΝΕΑ

Πάνω από 29 οχήματα είχαν «χτυπήσει» τα άτομα τα οποία συνέλαβε η ΕΛΑΣ …

Advertisement
Advertisement

Τέλος στην αγωνία των ιδιοκτητών αυτοκινήτων που τα στάθμευαν στην περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης έθεσε η Ελληνική Αστυνομία καθώς συνέλαβε τα άτομα που τα παραβίαζαν για να αφαιρέσουν από αυτά ότι πολύτιμο υπήρχε στο εσωτερικό τους.

Μάλιστα οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων στο Ηράκλειο εξαιτίας της έκτασης που είχε λάβει η κλοπή αντικειμένων από οχήματα δεν άφηναν ούτε χαρτομάντηλα μέσα στα αυτοκίνητά τους.

Advertisement
Advertisement

Στο στόχαστρο των κλεφτών ήταν τα κέρματα που συνήθως αφήνουν πολλοί ιδιοκτήτες οχημάτων στην κονσόλα κοντά στο κιβώτιο ταχυτήτων, πιστωτικές κάρτες, ηλεκτρονικές συσκευές, είδη ένδυσης και άλλα προσωπικά αντικείμενα. Μάλιστα η αξία των αντικειμένων που είχαν καταφέρει να αφαιρέσουν οι κλέφτες από 29 οχήματα ξεπερνούσε τις 2.950 ευρώ.

Ωστόσο η ανάλυση του τρόπου δράσης και η εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση 29 υποθέσεων κλοπών– διαρρήξεων οχημάτων (20 τετελεσμένες και 9 απόπειρες) οι οποίες διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της πόλης.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την εμπεριστατωμένη προανάκριση και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, οι τρείς ημεδαποί, κατά το χρονικό διάστημα από την 28/08/2021 έως 15/03/2022 είχαν αφαιρέσει από οχήματα χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, είδη ένδυσης, κάρτες τραπεζών και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

Advertisement

Στο πλαίσιο αστυνομικής Επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε στις 21 Μαρτίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηράκλειου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηράκλειου και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου διενεργήθηκαν έρευνες στις οικίες των ημεδαπών.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: μικροποσότητα κάνναβης, 4 μαχαίρια, είδη ρουχισμού που φορούσαν κατά την τέλεση των κλοπών καθώς και μέρος από τα αφαιρεθέντα είδη.

Advertisement

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στη «φάκα» της ΕΛΑΣ σπείρα που έκλεβε καταλύτες!
Στην φάκα της ΕΛΑΣ σπείρα που πωλούσε ανύπαρκτα αυτοκίνητα!
Χαμός με τις κλοπές αυτοκινήτων στην Ελλάδα – Ποια αυτοκίνητα προτιμούν οι κλέφτες;