Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έκδοση R για το VW ID.3;

Ελλάδα 23:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έκδοση R για το VW ID.3;

ΝΕΑ

Έκδοση R για το VW ID.3;

ΝΕΑ

Για το 2024 τοποθετείται χρονικά η παρουσίαση της πιο δυναμικής έκδοσης ID.3 R του νέου ηλεκτρικού μοντέλου της Volkswagen.

Advertisement
Advertisement

 

Με τετρακίνηση και επιδόσεις καλύτερες από του Golf GTi που κυκλοφορεί σήμερα, το πιο δυναμικό των ID.3 θα είναι διαθέσιμο στις αγορές από το 2024. Η χρονική τοποθέτηση της συγκεκριμένης έκδοσης, δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς από τη VW θεωρείται θεμελιώδες το να δουν για κάποια χρόνια την τοποθέτηση του ID.3 που μόλις παρουσιάστηκε στην αγορά, προκειμένου να γίνει η καλύτερη δυνατή τοποθέτηση για μια δυναμική ηλεκτρική έκδοση.

Advertisement
Advertisement

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της VW, Jurgen Stackmann στο πλαίσιο της παρουσίασης του ID.3 στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, δήλωσε πως «αν υπάρχει μέλλον για τις εκδόσεις R, αυτό πρέπει να είναι ξεκάθαρα ηλεκτρικό. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί να γίνει κάτι άμεσα, μια και για εμάς είναι ένα θέμα το να δούμε τι σημαίνει το R στην εποχή των ηλεκτρικών αυτοκινήτων». Στο μεταξύ, η VW θα «δοκιμάσει» μια R πρόταση στην plug-in υβριδική έκδοση του Touareg, προκειμένου να αυξηθεί η ροή των πληροφοριών για την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσει η εξέλιξη των R προϊόντων.

Advertisement

«Με τα τωρινά δεδομένα, για να φτιάξεις κάποια δυναμική ηλεκτρική πρόταση πρέπει να ξεκινήσεις με την αποδοχή κάποιων συμβιβασμών, όπως είναι αυτή της περιορισμένης αυτονομίας» συνέχισε λέγοντας ο Stackmann. «Οι συνθήκες είναι τελείως διαφορετικές. Έτσι και αλλιώς, από τώρα, από το ID.3 έχουμε να προσφέρουμε επιδόσεις αντίστοιχες με αυτές του Golf GTi. Δεν έχει την αντίστοιχη αίσθηση αλλά από την αρχή μπορούμε να προσφέρουμε το κάτι παραπάνω σε ότι αφορά τις επιδόσεις στο δρόμο» κατέληξε.

Advertisement