Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έκδοση περιορισμένης παραγωγής BMW 330i Iconic

Ελλάδα 21:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έκδοση περιορισμένης παραγωγής BMW 330i Iconic

ΝΕΑ

Έκδοση περιορισμένης παραγωγής BMW 330i Iconic

ΝΕΑ

Μια περιορισμένη έκδοση της BMW 330i που ονομάστηκε Iconic Edition μόλις κυκλοφόρησε στην Αυστραλία.

Advertisement
Advertisement

Μόνο 200 αυτοκίνητα προορίζονται για την αυστραλιανή αγορά, τα μισά σε χρώμα Mineral White και τα υπόλοιπα σε Black Sapphire.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της ειδικής έκδοσης της Σειράς 3, είναι το πακέτο που περιλαμβάνει ηλεκτρική γυάλινη οροφή, φωτισμό περιβάλλοντος και ενισχυμένους προβολείς, ενώ στο βασικό εξοπλισμό του, βρίσκουμε επίσης και την μάσκα BMW Iconic Glow που έχει φωτιζόμενες γρίλιες. Η συγκεκριμένη έκδοση περιλαμβάνει ένα πακέτο M Sport και ένα πακέτο αεροδυναμικών βοηθημάτων, προσαρμοζόμενη ανάρτηση και αναβαθμισμένα φρένα, μαύρες ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών και καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών από ανθρακόνημα.

Advertisement
Advertisement

Στην καμπίνα υπάρχουν σπορ καθίσματα εμπρός, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και θερμαινόμενα, μαύρη δερμάτινη ταπετσαρία Vernasca, οθόνη Head-Up Display για προβολές πληροφοριών μπροστά στον οδηγό, Driving Assistant Professional, Parking Assistant Plus, Live Cockpit Professional, Connected Package Professional με ασύρματη φόρτιση smartphone. Όπως και οι υπόλοιπες εκδόσεις της 330i, έτσι και η Iconic χρησιμοποιεί τον 2λιτρο τετρακύλινδρο turbo με τους 255 ίππους και τα μέγιστη τιμή της ροπής των 400 Nm. Το κόστος των έξτρα στοιχείων εξοπλισμού που έχει η έκδοση αυτή υπολογίζεται κοντά στα 7 χιλιάδες ευρώ, με το ταμπελάκι της τιμής για την αγορά μιας εκ των 200 που θα κυκλοφορήσουν στην Αυστραλία να αναγράφει το ποσό των 52.978 ευρώ.

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
Καθυστερεί το μικρότερο ηλεκτρικό μοντέλο από τη BMW
Δοκιμή: BMW M440i xDrive
Θα μπορούσε άνετα να είναι το ηλεκτρικό hypercar που λείπει από τη γκάμα της BMW