Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το εκατομμυριοστό Juke εξήλθε από τη γραμμή παραγωγής της Nissan

Ελλάδα 15:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το εκατομμυριοστό Juke εξήλθε από τη γραμμή παραγωγής της Nissan

ΝΕΑ

Το εκατομμυριοστό Juke εξήλθε από τη γραμμή παραγωγής της Nissan

ΝΕΑ

Οκτώ χρόνια μετά τη δημιουργία της κατηγορίας των compact crossover, το εκατομμυριοστό Juke βγήκε από την γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο της Nissan στο Sunderland. Κατά μέσο όρο, στο συγκεκριμένο εργοστάσιο, ένα ολοκαίνουργιο Juke κατασκευάζεται κάθε 105 δευτερόλεπτα. Γνωστό για το ιδιαίτερο σπορ στυλ του, το Juke διαθέτει πολλές εσωτερικές και εξωτερικές επιλογές εξατομίκευσης. Χάρη σε  όλες αυτές τις επιλογές και τους πιθανούς συνδυασμούς εξατομίκευσης, περισσότερες από 23.000 διαφορετικές εκδοχές του τελευταίου Juke είναι διαθέσιμες για τους εν δυνάμει αγοραστές του.

Advertisement
Advertisement

Το εκατομμυριοστό Juke που κατασκευάστηκε στο Sunderland είναι έκδοσης Techna σε χρώμα Vivid Blue.

Το Juke είναι το δεύτερο crossover που κατασκευάζεται στο  εργοστάσιο του Sunderland, ακολουθώντας τo Qashqai, που μπήκε σε παραγωγή το 2006 και έμελλε να βάλει τα θεμέλια για την κυριαρχία της Nissan στην αγορά των crossover. Περισσότερα από τρία εκατομμύρια Qashqai έχουν κατασκευαστεί μέχρι τώρα στο Sunderland, με τα Micra (2.4 εκ.) και Primera (1.5 εκ), να ακολουθούν ως τα μοντέλα που «χτύπησαν» επταψήφιο αριθμό στην παραγωγή του εργοστασίου.

One millionth Juke built at Nissan Sunderland Plant

Advertisement
Advertisement

Στο ορόσημο του ενός εκατομμυρίου περιλαμβάνεται και η premium έκδοση του Juke Nismo, η οποία τέθηκε σε παραγωγή στο εργοστάσιο του Sunderland το 2012. Οι στατιστικές πωλήσεων δείχνουν ότι το μαύρο είναι το πιο δημοφιλές χρώμα για τους αγοραστές του Juke σε όλη την Ευρώπη, καθώς και η πρώτη χρωματική επιλογή εξατομίκευσης, τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό του μοντέλου.

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Nissan Juke στο https://www.nissan.gr/vehicles/new-vehicles/JUKE.html

Δείτε την κατασκευή του Juke στο εργοστάσιο του Sunderland:

Advertisement