Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ειδική έκδοση για την Corvette Stingray

Ελλάδα 21:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ειδική έκδοση για την Corvette Stingray

ΝΕΑ

Ειδική έκδοση για την Corvette Stingray

ΝΕΑ

Με τη δημιουργία 500 “σπέσιαλ” Corvette Stingray Coupe θα γιορτάσει την έναρξη της παραγωγής του νέου της μοντέλου η Chevrolet αλλά και τα 60 χρόνια γενικότερα, γέννησης μοντέλων του σπορ παρακλαδιού της  (η πρώτη Corvette βγήκε από τη γραμμή παραγωγής στις 30 Ιουνίου του 1963, στο εργοστάσιο του Μίσιγκαν).

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Η Premier Edition όπως τιτλοφορείται, είναι βασισμένη στη κορυφαία έκδοση 3LT και δεν περιλαμβάνει αναβαθμίσεις στον κινητήρα. Θα εφοδιάζεται με τον γνωστό V8 χωρητικότητας 6.2 λίτρων απόδοσης 461 PS και 65.2 kgm ροπής, στο Πακέτο Απόδοσης Z51. Με διαφορετικές εξατμίσεις και Magnetic Selective Ride Control καθώς και αρκετά ξεχωριστά εξωτερικά χαρακτηριστικά.

Θα είναι βαμμένη σε χρώμα “Laguna Blue”, με το εσωτερικό να φέρει εκτεταμένη χρήση σουέντ αλλά και ανθρακονημάτων. Αυτά χρησιμοποιούνται και στην οροφή και το καπό ενώ το λογότυπο “Stingray” θα κοσμεί το εσωτερικό και τα καπάκια των τροχών, θα υπάρχει σπέσιαλ αντίστοιχο σήμα στη κεντρική κονσόλα, συνδυαζόμενο με τον σειριακό αριθμός αναγνώρισης του οχήματος για αυτές τις 500 ξεχωριστές Stingray.

Advertisement
Advertisement

Τα 0-100 έρχονται σε 3.8 δευτερόλεπτα με την ισχύ να περνά στους τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου επτά σχέσεων.