Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έγραψαν ελληνικό τραγούδι για το Ford Raptor…

Ελλάδα 6:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έγραψαν ελληνικό τραγούδι για το Ford Raptor…

ΝΕΑ

Έγραψαν ελληνικό τραγούδι για το Ford Raptor…

ΝΕΑ

Μέλη του Raptor Club Greece έγραψαν για το αγαπημένο τους όχημα με το οποίο καθημερινά γράφουν εκατοντάδες χιλιόμετρα…

Advertisement
Advertisement

Το Ford Raptor δεν είναι ένα τυχαίο Pick-up. Απευθύνεται σε επαγγελματίες που αγοράζουν ένα όχημα το οποίο, όχι μόνο καλύπτει τις επαγγελματικές αλλά και τις προσωπικές τους ανάγκες. Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός των διπλοκάμπινων οχημάτων.

Να μπορείς το αυτοκίνητο που χρησιμοποιείς για τη δουλειά, να μην χρειάζεται να αγοράσεις δεύτερο και το ίδιο να μπορείς να το χρησιμοποιείς στην καθημερινότητα.

Στην Ελλάδα το Ford Raptor, από την ημέρα που ξεκίνησε να πωλείται, έχει κάθε θραύση και οι πωλήσεις του συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Η δεύτερη γενιά δείχνει πως δεν έχει ανταγωνισμό στην κατηγορία και όσοι το αγοράζουν στην συντριπτική τους πλειοψηφίας δεν ενδιαφέρονται για κάποιο άλλο.

Raptor Club Greece και… εκδρομές πάνε πακέτο

Advertisement
Advertisement

Με αυτό άλλωστε καλύπτουν τις ανάγκες και τα χόμπι τους. Μεταξύ άλλων, οι ιδιοκτήτες των Raptor στην Ελλάδα, έχουν δημιουργήσει το δικό τους club, που ονομάζεται Raptor Club Greece.

Το συγκεκριμένο αριθμεί πάνω από 350 μέλη, τα περισσότερα ενεργά και αυτό φαίνεται από τις εκδρομές που διοργανώνουν και έχουν μεγάλη ανταπόκριση.

Έμπνευση στο Καρπενήσι

Advertisement

Πρόσφατα περισσότερα από 40 αυτοκίνητα και 150 συμμετέχοντες ταξίδεψαν στο νομό Ευρυτανίας για να ζήσουν και να βιώσουν από κοντά το 5ο Raptor Trophy. Κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, ο Ηρακλής Παπαθανασίου, ένα από τα ενεργά μέλη του club, αποφάσισε να γράψει… τραγούδι με θεματολογία, τι άλλο; Το Ford Raptor.

Με τη βοήθεια φίλων αλλά και του Δημήτρη Ασημακίδη, έγραψε στίχους, μουσική και όπως φάνηκε δεν χρειάστηκε πολύ για να μπει στο studio και να γυρίσει ακόμα και video clip!

Advertisement

Δείτε και… ακούστε το επίσημο video clip του Raptor Club Greece

Advertisement