Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έδωσε 5.800 ευρώ για ανύπαρκτο Nissan Qashqai diesel του 2018!

Ελλάδα 19:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έδωσε 5.800 ευρώ για ανύπαρκτο Nissan Qashqai diesel του 2018!

ΝΕΑ

Έδωσε 5.800 ευρώ για ανύπαρκτο Nissan Qashqai diesel του 2018!

ΝΕΑ

Ο «Νεκτάριος» φαίνεται ότι επαναδραστηριοποιήθηκε εξαπατώντας ανυποψίαστους καταναλωτές με δέλεαρ φθηνά ΙΧ από τον ΟΔΔΥ.

Advertisement
Advertisement

Ο γνωστός «Νεκτάριος» που διαφημίζει ότι έχει προσβάσεις για απόκτηση αυτοκινήτων από τον πρώην ΟΔΔΥ φαίνεται ότι «ξανακτύπησε» και μάλιστα φίλο του!

Ο επιτήδειος που έχει εισπράξει προκαταβολές από εκατοντάδες ανυποψίαστους καταναλωτές για την απόκτηση κατασχεμένων αυτοκινήτων από τον ΟΔΔΥ εξαπάτησε μέχρι και τον φίλο του αποσπώντας του πάνω από 5.800 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα σύμφωνα με όσα καταγγέλλει στο Newsauto.gr ο… φίλος του: «Γνωρίζω τον Νεκτάριο πολλά χρόνια και μάλιστα κάναμε πολύ παρέα. Ωστόσο όταν αποφάσισα να αποκτήσω νέο αυτοκίνητο και το άκουσε αμέσως μου είπε ότι μπορώ να αποκτήσω κάποιο κατασχεμένο όχημα από τον ΟΔΔΥ σε άκρως δελεαστική τιμή και μάλιστα άμεσα. Μου πρότεινε να αποκτήσω ένα Nissan Qashqai diesel μοντέλο του 2018 έναντι 5.800 ευρώ το οποίο είχε κατασχεθεί από κάποια κυπριακή εταιρεία και μπορούσε να πάρει εκείνος λόγω των γνωριμιών που είχε στον Οργανισμό.

Η συνολική τιμολογούμενη αξία του αυτοκινήτου ήταν 11.300 ευρώ πλην όμως λόγω του γνωστού που είχε θα το παίρναμε στην προνομιακή τιμή των 5.800 ευρώ. Έτσι λοιπόν την 29/11/2019 κατέθεσα το χρηματικό ποσό των 1.865 ευρώ με την αιτιολογία χαρτιά και πινακίδες αυτοκινήτου στον λογαριασμό κάποιας κ. Βέρας όπως μου υπέδειξε. Εν συνεχεία έγιναν καταθέσεις 564.7 ευρώ, 664.6 ευρώ, 2.684 ευρώ τις 23/12/2019,09/01/2020 και 21/01/2020 αντίστοιχα στον ανωτέρω λογαριασμό που μου είχε υποδείξει.

Καθώς περνούσαν οι μέρες με καθησυχάζει λέγοντας μου πως στο αυτοκίνητο υπήρχαν κάποια διαδικαστικά που έπρεπε να γίνουν και να μην ανησυχώ. Την 25η/01/2020 επικοινώνησε μαζί μου κάποιος εν ονόματι κύριος Νίκος με το πρόσχημα επιβεβαιώσεις στοιχείων για την έκδοση των χαρτιών του αυτοκινήτου.

Advertisement

Ωστόσο οι ημέρες περνούσαν και τελικά έχουν ήδη περάσει 2 μήνες και το Nissan Qashqai δεν ήρθε ποτέ και βέβαια ο Νεκτάριος είναι εξαφανισμένος!

Όπως αποκάλυψα από μια μικρή έρευνα που πραγματοποίησα ο Νεκτάριο τελικά έχει εισπράξει προκαταβολές για αυτοκίνητα από τον ΟΔΔΥ από εκατοντάδες ανυποψίαστους καταναλωτές χωρίς βέβαια να υπάρχουν αυτοκίνητα!

Advertisement

Τα χρήματα είχαν κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό της κ. Βέρας και η ίδια μου επιβεβαίωσε πως κάποιος φίλος της χρησιμοποιεί τον τραπεζικό της λογαριασμό και εκείνη δεν ευθύνεται για τίποτα!

Παράλληλα ο Νεκτάριος δίνει ως διεύθυνση κατοικίας την οδό και τον αριθμό της πρώην γυναίκας του και μάλιστα η ίδια επιβεβαίωσε ότι έχει φύγει εδώ και τρία χρόνια από το σπίτι της…

Έχω αποφασίσει να κινηθώ νομικά εναντίον του Νεκτάριου αλλά και των συνεργών του ώστε να μπει ένα τέλος στην απάτη που πέφτουν οι ανυποψίαστοι καταναλωτές και βέβαια να πληρώσει ο επιτήδειος για τις πράξεις του.

Advertisement

Επίσης θέλω να συγχαρώ το Newsauto.gr για το έργο που επιτελεί καθώς είναι το μοναδικό Μέσο Ενημέρωσης που στέκεται δίπλα στους ανυποψίαστους καταναλωτές που πέφτουν θύματα επιτήδειων και βέβαια είστε το μοναδικό ΜΜΕ που δημοσιεύει όλα τα περιστατικά. Έτσι και εγώ μέσω αυτού του άρθρου αποφάσισα να ενημερώσω τους αναγνώστες του Νewsauto προκειμένω να μην βρεθεί κάνεις στην θέση μου…»

Διαβάστε επίσης:

Ποια εταιρεία θα προμηθεύσει με 5.175 ελαστικά τα λεωφορεία

SUV και Crossover επιλέγουν οι Ευρωπαίοι καταναλωτές

Volvo: Κίνδυνος να τιναχθούν όλα στον αέρα