ΝΕΑ

Έδωσε 16.000 ευρώ για «άφαντο» Audi Q3 diesel!

Ελλάδα 5:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έδωσε 16.000 ευρώ για «άφαντο» Audi Q3 diesel!

ΝΕΑ

Έδωσε 16.000 ευρώ για «άφαντο» Audi Q3 diesel!

ΝΕΑ

Μακραίνει συνεχώς η λίστα των ανυποψίαστων καταναλωτών οι οποίοι με δέλεαρ τις χαμηλές τιμές, την εγγύηση αλλά και τις αποπληρωμή με δόσεις έπεσαν στην παγίδα που έχει στήσει έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από την περιοχή της Θήβας.

Όπως επισημαίνει στο NewsAuto.gr ο εξαπατημένος καταναλωτής πως του έδωσε δύο φορές μετρητά ώστε να έρθει το αυτοκίνητο που ήθελε γρηγορότερα και να είναι χαμηλότερες οι δόσεις αλλά ποτέ δεν ήρθε το αυτοκίνητο αλλά ούτε και επιστράφηκαν τα χρήματά του. Ειδικότερα όπως αναφέρει: «Στις αρχές του φθινοπώρου είδα σε μια αγγελία σε γνωστό site με αγγελίες αυτοκινήτων ένα Audi Q3 πετρέλαιο, αυτόματο, 2000 κυβικά, με πολλά έξτρα, του 2016 με λίγα χιλιόμετρα και δελεαστική τιμή που ανέρχονταν σε περίπου 30.000 ευρώ. Μίλησα στο τηλέφωνο με επιτήδειο έμπορο ο οποίος μου ανέφερε πως δεν είχε το αυτοκίνητο στην Ελλάδα αλλά στην Γερμανία και μπορούσε να μου το φέρει άμεσα αν του έδινα 9.000 ευρώ προκαταβολή.

Τελικά επειδή ήθελα να έρθει σύντομα το αυτοκίνητο και να καταβάλω μικρότερες δόσεις έδωσα 16.000 ευρώ προκαταβολή! Ο έμπορος μου είπε πως την άλλη εβδομάδα θα έφευγε για την Γερμανία να μου φέρει το αυτοκίνητο. Έκτοτε μιλήσαμε δύο φορές σε κάποιο γερμανικό νούμερο-το ελληνικό κινητό του από τότε είναι κλειστό. Στο κατάστημα που καλούσα κάποιος υπάλληλος με διαβεβαίωνε ότι αύριο-μεθαύριο ο έμπορος φορτώνει τα αυτοκίνητα και έρχεται στην Ελλάδα. Όσο τον είδατε εσείς άλλο τόσο τον είδα κι εγώ. Κάποια στιγμή μάλιστα δεν σήκωνε το τηλέφωνο κανείς ούτε στο κατάστημα καθώς γνώριζαν τον αριθμό μου. Πλέον έχω αποστείλει εξώδικο και αγωγή αλλά κανείς δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται καθώς πιστεύω πως η αποστολή εξωδίκων και αγωγών θα είναι καθημερινό φαινόμενο για τον επιτήδειο έμπορο στην περιοχή της Θήβας. Δημοσιοποιώ και εγώ την περίπτωσή μου ώστε να μην πέσουν στην παγίδα του επιτήδειου εμπόρου μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και άλλοι ανυποψίαστοι καταναλωτές…».

Advertisement
Advertisement