Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η καμπάνια «EcoSport Live!» της Ford

Ελλάδα 16:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η καμπάνια «EcoSport Live!» της Ford

ΝΕΑ

Η καμπάνια «EcoSport Live!» της Ford

ΝΕΑ

Μία καμπάνια… διαφορετική από τις άλλες λανσάρει η Ford Ευρώπης, με εφαλτήριο μία συναυλία μέσω YouTube!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ

Αφορμή είναι το νέο SUV της μάρκας, το EcoSport. Εξ ου και το όνομα της καμπάνιας. Όλα λοιπόν αρχίζουν με μία συναυλία που διοργανώνει η U.K. TV και η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός Sarah-Jane Crawford και θα περιλαμβάνει 10 εκκολαπτόμενους ερμηνευτές. Θα πραγματοποιηθεί στις 26 Φεβρουαρίου, στις 10 το βράδυ (ώρα Ελλάδας) στη Βαρκελώνη. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες είναι οι Mickael Miro, Nina Zilli και Natalie McCool, ενώ θα μεταδοθεί ζωντανά στο Spotify και μέσω live streaming από το κανάλι της Ford Ευρώπης στο YouTube.

Για την καμπάνια «EcoSport Live!» η αμερικανική μάρκα θα παραχωρήσει μέχρι και 100 νέα Ford EcoSport SUV για ένα εξάμηνο σε bloggers από το χώρο της μουσικής, της μόδας, της εστίασης και του αθλητισμού από Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ολλανδία, Ισπανία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Advertisement
Advertisement

Αυτοί οποίοι θα μοιραστούν τις οδηγικές εμπειρίες τους με τη βοήθεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και θα δοκιμάσουν το νέο σύστημα συνδεσιμότητας  Ford SYNC με AppLink, που επιτρέπει στους οδηγούς να ενεργοποιούν φωνητικά και εν κινήσει εφαρμογές παρόχων όπως Spotify, Radioplayer και Audioteka. Η Ford θα ανακοινώσει επίσης ειδικές εκδηλώσεις “EcoSport Live!” σε κάθε μία από τις 10 χώρες – όπως τοπικούς διαγωνισμούς και test drive με διάσημες προσωπικότητες – που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με το ‘EcoSport Live!’ επειδή φέρνει το νέο μας EcoSport SUV και το SYNC με AppLink στα χέρια κάποιων εκ των πλέον δημιουργικών και κοινωνικά συνδεδεμένων ατόμων της Ευρώπης και αυτοί αποφασίζουν τι δημιουργούν και μοιράζονται», δήλωσε ο αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ και Πωλήσεων της Ford Ευρώπης, Roelant de Waard.

Όλο και περισσότεροι πάροχοι υπηρεσιών ήδη επιβεβαιώνουν τη συμβατότητα των εφαρμογών τους για το σύστημα SYNC με Φωνητικό Έλεγχο και AppLink στην Ευρώπη. Η Ford έχει ανακοινώσει εφαρμογές της ADAC, Audioteka, Cityseeker by Wcities, DIE WELT, Eventseeker by Wcities, Glympse, Hotels.com, Kaliki,Spotify, Radioplayer και TomTom.

Advertisement

Η ομάδα που επιβεβαιώθηκε για συμμετοχή στο Esferic, στη Plaza Dante του Montjuic, στη Βαρκελώνη, θα περιλαμβάνει τους καλλιτέχνες:
Mickael Miro, τραγουδιστής – στιχουργός
Hello Gravity, τετραμελής μπάντα indie-pop
Nina Zilli, ντίβα της soul-pop
Natalie McCool, τραγουδίστρια-στιχουργός