Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έχει Honda Civic αλλά ήθελε Mercedes

Ελλάδα 0:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έχει Honda Civic αλλά ήθελε Mercedes

ΝΕΑ

Έχει Honda Civic αλλά ήθελε Mercedes

ΝΕΑ

Δεν είναι λίγες οι φορές που το customizing ξεφεύγει. Όπως στην προκειμένη περίπτωση που ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου Honda Civic, προφανώς ήθελε Mercedes C-Class.

Advertisement
Advertisement

Δεν ξέρουμε τι μπήκε πρώτα. Τα φωτιστικά εμπρός και πίσω της Mercedes ή οι πόρτες εμπρός που ανοίγουν προς τα πάνω. Ότι και να έγινε πρώτο, το σίγουρο είναι πως ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου –ταλαίπωρου- Civic, δεν ήθελε να έχει Honda αλλά κάτι άλλο. Μπορεί να μην ήξερε ούτε και αυτός τι ήθελε συγκεκριμένα. Το θέμα είναι πως η αγγελία πώλησης αυτή, αλιεύθηκε στο Instagram, καθότι τις ημέρες του εγκλεισμού, το surf είναι ανελέητο και έγινε θέμα συζήτησης μεταξύ φίλων του αυτοκινήτου, του συγκεκριμένου μοντέλου αλλά και γενικότερα.

Advertisement
Advertisement

Στην πορεία, το Civic του 1993, έγινε αγνώριστο με τις επεμβάσεις του ιδιοκτήτη, που τα είχε όλα στο μυαλό του μπερδεμένα: λίγο από Fast And Furious, λίγο από την… καλλιτεχνική φλέβα του ανθρώπου που ασχολήθηκε με τις πολυεστερικές επεμβάσεις (όπως λέμε «πλαστικές επεμβάσεις») και το αποτέλεσμα είναι αυτό για το οποίο τώρα ο ιδιοκτήτης ψάχνει να βρει αγοραστή. Και αυτό είναι μάλλον το πιο αστείο στην όλη υπόθεση.

 

Advertisement