Live Κίνηση
Περισσότερα
DTM

DTM: Η μάχη των ταύρων

Ελλάδα 18:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

DTM: Η μάχη των ταύρων

DTM

DTM: Η μάχη των ταύρων

DTM

Tο εντυπωσιακό DTM ταξιδεύει στην Αυστρία. Δείτε τον αγώνα ζωντανά όπου κι αν βρίσκεστε απο tablet, κινητό και υπολογιστή σε HD, μόνο στο NewsAuto.gr

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Αυτή τη φορά, οι τιτανομαχίες ανάμεσα στους τρεις μεγάλους κατασκευαστές, τη BMW, τη Mercedes και την Audi, θα διεξαχθούν επί αυστριακού εδάφους, στο οροπέδιο του Σπίλμπεγκ και το εντυπωσιακό Red Bull Ring! Η μήκους 4.326 μέτρων αγωνιστική διαδρομή που πρόσφατα φιλοξένησε και Grand Prix της Formula 1, χαρακτηρίζεται από τις μεγάλες της ευθείες. Προσφέρει λοιπόν πολλές ευκαιρίες για προσπέρασμα, σε ένα θεσμό που όπως έχουμε δει στους πέντε αγώνες που έχουν ήδη διεξαχθεί φέτος, οι αλλαγές θέσεων, οι μάχες ρόδα με ρόδα, οι αψιμαχίες με αποτέλεσμα… στραπατσαρισμένες λαμαρίνες, αποτελούν βασικά συστατικά.

Advertisement
Advertisement

Στη Ρωσία ο Βέλγος Maxime Martin χάρισε στη BMW την τρίτη της νίκη, σε έναν αγώνα όπου οι M4 DTM έκαναν το 1-2 με τον πρώην πρωταθλητή, Καναδό Bruno Spengler να ακολουθεί. Το βάθρο συμπλήρωσε για μία ακόμα φορά ο πολύπειρος Mattias Ekstrom με RS5 DTM. Μάλιστα, η τρίτη θέση του Σουηδού βοήθησε την Audi να διατηρήσει τα ηνία στη βαθμολογία των κατασκευαστών – παρότι ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη φέτος!

Όσο για τη Mercedes, θα εναποθέσει τις ελπίδες της στον ευμετάβλητο στην περιοχή της Στυρίας καιρό, αφού με μεικτές συνθήκες έχει πάρει τις δύο της νίκες (σε Όσερσλεμπεν με τον Christian Vietoris και Νόριζρινγκ με τον Robert Wickens). Είναι άλλωστε ξεκάθαρο πως παρότι έχουμε να κάνουμε με ένα θεσμό όπου τα αγωνιστικά οχήματα είναι παρόμοιων προδιαγραφών, με V8 κινητήρες χωρητικότητας 4.0 lt και απόδοσης στα 500 PS, οι C-Coupe υστερούν των δύο μεγάλων αντιπάλων τους.

Advertisement

Θα κάνουν μία ακόμα έκπληξη, θα πανηγυρίσει επιτέλους η Audi ή θα δούμε μία ακόμα επικράτηση της  BMW; Θα διατηρήσει ο Γερμανός Marco Wittmann (BMW Team RMG) τα ηνία στη βαθμολογία ή θα έχουμε ανατροπή ισορροπιών; Η απάντηση στις 14.20 το μεσημέρι, στο NewsAuto.gr!

Το Νο1 αυτοκινητικό site στην Ελλάδα θα μεταδώσει και αυτή τη συγκλονιστική όπως αναμένεται μονομαχία, LIVE και αποκλειστικά, σε περιγραφή Κώστα Μπιτσικώκου και σχολιασμό Κώστα Λεώνη. Μη τη χάσετε!

Advertisement

Δείτε εδώ τον αγώνα της Μόσχας!