Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Drift: Πρωταθλητής και φέτος ο Χαντζαράς

Ελλάδα 16:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Drift: Πρωταθλητής και φέτος ο Χαντζαράς

ΝΕΑ

Drift: Πρωταθλητής και φέτος ο Χαντζαράς

ΝΕΑ

Στο Λουτράκι και συγκεκριμένα στην Σχολή Μηχανικού, έκλεισε η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2019.

Advertisement
Advertisement

Με τις συνθήκες να είναι ιδανικές για αγωνιζόμενους και θεατές, ο 7ος και τελευταίος γύρος του θεσμού πρόσφερε πλούσιες μάχες και ανέδειξε και τους πρωταθλητές για την φετινή χρονιά.

Στη κατηγορία Pro, αυτή των διπλών περασμάτων, η μάχη είχε «ανάψει» από τα βαθμολογημένα περάσματα κιόλας! Ο κάτοχος του Χρήστος Χατζαράς, πήγε στην τελευταία μάχη της σεζόν έχοντας βαθμολογικό πλεονέκτημα και αυτό αποδείχθηκε αρκετό.

Παρότι έφτασε στον μεγάλο τελικό, λόγω ενός σπασμένου ημιαξονίου στην BMW E36 δεν κατάφερε να παλέψει τη νίκη στην κόντρα με τον μεγάλο του αντίπαλο, Τάσο Χάρκα (BMW 320). Αλλά αυτό λίγη σημασία είχε, καθώς ήταν ήδη, ξανά πρωταθλητής.

Advertisement
Advertisement

Στη τρίτη θέση βρέθηκε ο Ανδρέας Κάνδηλας (BMW E30), που επικράτησε στο μικρό τελικό του Σωτήρη Δήμου (BMW E30).

Στην κατηγορία Street Legal είδαμε εντυπωσιακά περάσματα στην τεχνική διαδρομή του Λουτρακίου, με τον Μιχάλη Σταυράκη να κατακτά τη νίκη με BMW E35. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο νικητής του προηγούμενου αγώνα του θεσμού στην Ρόδο, Γιώργος Δαρζέντας Γιώργος (BMW E36) ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Γρηγορίου (BMW E36), γνωστός και ως «Spinnerakos».