Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δωρίζει 3 supercars ο «απεγνωσμένος» Scottie Pippen

Ελλάδα 13:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δωρίζει 3 supercars ο «απεγνωσμένος» Scottie Pippen

ΝΕΑ

Δωρίζει 3 supercars ο «απεγνωσμένος» Scottie Pippen

ΝΕΑ

Ο πρώην superstar του NBA καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να πουλήσει την απαστράπτουσα έπαυλή του στο Μαϊάμι. Θα λειτουργήσουν ως δέλεαρ τα 3 πανάκριβα supercars;

Advertisement
Advertisement

Όταν η μπασκετική κουβέντα φτάνει στον κορυφαίο όλων των εποχών, τότε αυτόματα το μυαλό πάει στον έναν και μοναδικό Michael Jordan. Πρόκειται για τον άνθρωπο που γιγάντωσε τους Bulls στα ‘90s, και εκτόξευσε τη δημοφιλία του NBA. Η ιστορία θα ήταν διαφορετική, ωστόσο, αν δεν είχε στο πλευρό του τον Scottie Pippen, έναν εκ των κορυφαίων small forwards στην ιστορία του αθλήματος.

Σε αντίθεση, όμως, με το ταλέντο του στα παρκέ, ο γάμος του «Ινδιάνου» με την επί δύο δεκαετίες σύζυγό του, Larsa, δεν είχε ευτυχή κατάληξη, με το αντρόγυνο να βαδίζει πλέον σε ξεχωριστά μονοπάτια.

Μετά το διαζύγιο, το μέχρι πρότινος ευτυχισμένο ζευγάρι αποφάσισε να εκποιήσει πολλά από τα περιουσιακά του στοιχεία, τμήμα των οποίων αποτελεί μια έπαυλη στο τουριστικό θέρετρο Fort Lauderdale, λίγο έξω από το Μαϊάμι. Παρά, όμως, τις απέλπιδες προσπάθειές τους, η απαλλαγή από το συγκεκριμένο βάρος έχει μετατραπεί σε Γολγοθά, μιας και κανείς δεν προβάλλει πρόθυμος να την αγοράσει.

Advertisement
Advertisement

Τι σκαρφίστηκε να πράξει, λοιπόν, ο Pippen προκειμένου να καταστήσει την έπαυλη πιο ποθητή; Να παραχωρήσει δωρεάν στον αγοραστή και τρία supercars που κοσμούν το γκαράζ της έπαυλης και είναι στο όνομα της Larsa.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “ΝY Post”, πρόκειται για μια Porsche 911 GT2 RS, μία Mercedes G63 AMG και μία Ferrari 488 Pista. Όλα ταξινομήθηκαν το 2020 και η συνολική τους αξία εκτιμάται γύρω στα 1,5 εκατ. δολάρια (1.260.000 ευρώ).

Advertisement

H Porsche 911 GT2 RS τροφοδοτείται από έναν 6κύλινδρο twin-turbo 3,8 lt ο οποίος παράγει 700 PS και 750 Nm ροπής, ενώ συνδυάζεται με ένα αυτόματο των 7 σχέσεων (PDK). Το 0-100 km/h από στάση «έρχεται» σε 2,8 sec, ενώ η τελική αγγίζει τα 340 km/h.

Advertisement

Περί Ferrari 488 Pista, το «αγρίμι» της εταιρείας από το Μαρανέλο ενσωματώνει έναν V8 biturbo 3,9 lt που αποδίδει 720 PS και 770 Nm ροπής, με την κίνηση να φτάνει στους πίσω τροχούς μέσω 7τάχυτου αυτόματου κιβωτίου. Η επιτάχυνση στα πρώτα 100 km/h αποτελεί υπόθεση 2,9 sec με την τελική να καταλαγιάζει στα 340 km/h.

Η Mercedes G63 AMG τροφοδοτείται από έναν 8κύλινδρο 4,0 lt των 577 PS και 850 Nm ροπής που της χαρίζει επιτάχυνση στα 100 km/h από στάση σε 4,5 sec, όταν η τελική φτάνει τα 240 km/h.

Σημειώνεται πως η απαστράπτουσα έπαυλη του Pippen πωλείται έναντι 11,5 εκατ. ευρώ, έχει έκταση 700 τ.μ. και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει έξι υπνοδωμάτια, playroom, γκαράζ και απoβάθρα για σκάφη, γήπεδο μπάσκετ και εξωτερική πισίνα.

Advertisement

Αυτή είναι η έπαυλη του Scottie Pippen

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Mercedes-Benz EQA: Κορυφαία απόδοση και αυτονομία
Mercedes-Benz EQA: Με εντυπωσιακό ψηφιακό κόσμο
Τα ξεχωριστά πακέτα εξοπλισμού της Mercedes-Benz EQA